Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 21:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με κόσμο και καλή ψυχολογία θα πάει την Κυριακή στα Μέγαρα

Γράφτηκε από τον

Τo πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος θα δώσει την Κυριακή (4.30 μ.μ.) στα Μέγαρα η "Μαύρη Θύελλα", με τον φίλαθλο κόσμο της να ετοιμάζεται, όπως συνηθίζει, να δώσει το παρών στις εξέδρες του γηπέδου.

Την Κυριακή στα Μέγαρα λοιπόν η Καλαμάτα αναμένεται να έχει μια δυναμική εξέδρα καθώς αρκετοί φίλοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από την Καλαμάτα ενώ το παρών θα δώσουν και Μεσσήνιοι που μένουν στην Αθήνα. Επιπλέον, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Bulldogs» διοργανώνει εκδρομή για τα Μέγαρα. Η αναχώρηση θα γίνει στις 1 μ.μ την Κυριακή από το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο και το κόστος συμμετοχής για το πούλμαν θα είναι 10 ευρώ.
Από εκεί και πέρα, εκτός από τον 12ο παίκτη, η Καλαμάτα στα Μέγαρα θα έχει σύμμαχο και την καλή ψυχολογία. Η νίκη και η θετική εικόνα στην πρεμιέρα με την Κύμη έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παικτών και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την αναμέτρηση της Κυριακής.
Το δυσάρεστο είναι ότι ο τραυματισμός του Σαλαπάτα προστίθεται στα ήδη προβλήματα που υπάρχουν με τους τραυματισμούς των Σκάρου, Αργυρόπουλου και του ανέτοιμου Δημητριάδη και έτσι περιορίζονται οι επιλογές του Κουρμπανά για την συγκρότηση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις. H σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων.

Σφυρίζει
ο Μάλαμας

Το ματς του Βύζαντα Μεγάρων με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Μάλαμας από την Ανατολική Αττική. Αναλυτικά οι ρέφερι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου έχουν ως εξής:
Αιολικός – Αχαϊκή
Τσουκαλάς, Λεοντακιανάκος, Δεληθοδωρής (Αθηνών)
Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός
Κούλης (Ηλείας), Τσιρίνης, Γκαβέρας (Αχαΐας)
Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας
Νικολόπουλος (Μεσσηνίας), Δημογέροντας, Γκριτζέπης (Αρκαδίας)
Δόξα Μανολάδας – ΠΑΟ Λουτρακίου
Νταούλας, Βασιλάκης, Λιαμπότης (Αθηνών)
Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα
Μάλαμας, Ρούντος, Τσαλίκογλου (Ανατ. Αττικής)
Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός
Βικτωράτος (Πειραιά), Ρηγόπουλος (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Κύμη – Παναργειακός
Κάτοικος, Σκούρας, Γεωργακόπουλος (Αθηνών)
Ν.Τσ.