Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 12:11

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκινά σήμερα η προεπιλογή για τη στελέχωση των ομάδων

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκινά σήμερα η προεπιλογή για τη στελέχωση των ομάδων

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η προεπιλογή για τη στελέχωση των μικτών ομάδων Κ13 και Κ15 της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τη φετινή περίοδο οι επιλογές αφορούν τις ηλικιακές κατηγορίες 2007-2008 για τη μικτή Κ15 και 2009-2010 για τη μικτή Κ13.
Στη διάρκεια της εβδομάδα θα γίνουν τρεις προπονήσεις προεπιλογής, οι δύο στην Καλαμάτα και στο Δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”, σήμερα και αύριο και την προσεχή Πέμπτη στο Δημοτικό γήπεδο Γαργαλιάνων.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ για την πρώτη εβδομάδα της προεπιλογής που θα γίνει αυτή την εβδομάδα, είναι η ακόλουθη: “Οι προπονήσεις για προεπιλογή των Μικτών Ομάδων για τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι 2007-2008 θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ώρα 15:00-17:00 στο γήπεδο Γεώρ. Λουκαρέας, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ώρα 15:00-17:00 στο γήπεδο Γεώργ. Λουκαρέας και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 - 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο Γαργαλιάνων.
Τη Δευτέρα καλούνται για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές των ομάδων: Απόλλων Καλαμάτας, ΑΟ Ομόνοια, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Ηρακλής Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας, Θύελλα Παραλίας, Πράσινα Πουλιά, Αίαντας Καλαμάτας, ΠΣ Η Καλαμάτα, Αναγέννηση Παραλίας, Μεσσηνιακός ΓΣ 1888, Πανιώνιος Καλαμάτας, Ικαρος Καλαμάτας, ΑΟ Πατίστα, Νέδουσα ΑΟ, ΑΟ Λεΐκων, Δόξα Καλαμάτας, ΑΟ Κεραυνός.
Την Τρίτη καλούνται για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές των ομάδων: Πανθουριακός, Πάμισος Μεσσήνης, Απόλλων Πεταλιδίου, ΑΕ Λογγά, Ακαδημία Πάμισος, Αστέρας Βαλύρας, ΑΕ Μάνης, ΑΟ Σπερχογείας, Ολυμπιακός Ανάληψης, ΑΕ Αβίας, Αστέρας Αρφαρών, ΠΣ Νέος Αρις, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, ΑΣ Δαναός, Ατρόμητος Πλατύ, Ερμής Καλαμάτας, ΠΑΟΚ Καλαμάτας, ΠΑΣ Ράχη, ΑΕΠΣ Αρις Καλαμάτας, Ακρίτας Κορώνης, Θύελλα Χαρακοπιού, Εθνικός Μελιγαλά, Θύελλα Μερόπης, ΑΟ Φυτειάς, ΑΟ Διαβολιτσίου, Ολυμπιακός Διαβολιτσίου.
Την Πέμπτη καλούνται για προπόνηση οι ποδοσφαιριστές των ομάδων: Εράνη Φιλιατρών, Τσικλητήρας Πύλου, Τέλος Αγρας, ΑΕ Ηρακλής Κυπαρισσίας, ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα, Νέστωρ Πύλου, ΑΟ Κυπαρισσίας, ΠΑΟ Καλό Νερό, ΑΟ Μεθώνης, ΑΟ Μιλτιάδης, ΠΑΟ Καλλιθέας, Διαγόρας Κοπανακίου, ΑΟ Στενωσιάς, Παπαφλέσσας Χώρας, Νίκη Πλάτης, ΠΑΟ Φοινικούντας, Κυπάρισσος Τριφυλίας.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φορούν αθλητική περιβολή και να έχουν μαζί τους επικαλαμίδες και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό τάπητα.
Το κάθε σωματείο να μας γνωστοποιήσει μέχρι έξη ονόματα ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην προεπιλογή, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί στις 10:00, σε ονομαστική κατάσταση που θα βρείτε στο πεδίο έντυπα”.
Θυμίζουμε ότι προπονητής των μικτών ομάδων είναι ο Θανάσης Τσούκλερης, ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του τον Γιώργο Πατρίκη.