Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 17:58

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΑΝΗ 0-4: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους Φιλιατρινούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής έκανε η Εράνη, που το Σάββατο σημείωσε επιβλητική νίκη με 4-0 επί της Ομόνοιας στο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Η Φιλιατρινή ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη φετινή σεζόν, όπου θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το έδειξε από την πρεμιέρα. Εμοιαζε σαν έτοιμη από καιρό και με το που ξεκίνησε το πρωτάθλημα έδειξε πως θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ετσι από το ματς της πρεμιέρας έδειξε τις προθέσεις της και πέρασε με άνετη επικράτηση από την Καλαμάτα. Δεν χρειάστηκε να πιάσει σπουδαία απόδοση για να φτάσει στο στόχο της.

Οι παίκτες της έδειξαν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Λυμπερόπουλου έφτασαν χωρίς κόπο στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 4’ ο Βασιλόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Χάρμπα, αυτός που κινήθηκε ωραία πίσω από τους αμυντικούς έφτασε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 2ό λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους ο Τσόπελας έκανε τη σέντρα και ο Βασιλόπουλος που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι σχεδόν, με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Στο 52’ ο Μπάρκας με ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους του με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 81’ ο Πλακάς που ήρθε από τον πάγκο. Μετά από μπαλιά του Μπάρκα κοντρόλαρε την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για 4η φορά. Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός αντικατέστησε τον Νίκο Κόλλια που αποχώρησε στο 41’ με πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Η Ομόνοια προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της και να γίνει απειλητική για την εστία του Κουμπαρούλη, όμως δεν έκανε κάποια αξιόλογη φάση. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η εμφάνιση της Εράνης, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Καλαματιανή ομάδα να ελπίζει ότι μπορεί να φτάσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ετσι όπως αγωνίστηκε φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια και θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να δείξει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Σίγουρα θα πρέπει να γίνει ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος που είχε βοηθούς διαιτητές την Στ. Τσαούση και τον Ν. Σκόρδο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός, Μάλαμας, Κοστρίβας, Μπούνας (57’ Ηλιόπουλος), Γαβράς (57’ Μαρίτσας), Μπάλας, Τάφα (80’ Τσίγκας), Μπαζάνης, Γκλέζος, Αρκουμάνης, Δικαιουλάκος (46’ Κωστόπουλος).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (77’ Αναστασόπουλος), Πέππας, Χάρμπας, Γκεβόρι (67’ Κουρούβανης), Μίλε Κρίσταγκ (77’ Νικολακόπουλος), Κόλλιας (41’ λ.τρ. Πλακάς), Βασιλόπουλος, Μπάρκας.