Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 13:27

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0: Πρώτος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον

Πανθουριακός και Ομόνοια (φωτό) έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο μοναδικό ματς της δεύτερης αγωνιστικής στην Α’ τοπική που δεν είχε γκολ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν έτσι να δώσουν συνέχεια στο διπλό με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ενώ για την Ομόνοια ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Εράνη.

Το χθεσινό ματς είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πανθουριακό να παίζει πάντως από το 58’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οδεμισιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Μπάλα που έφευγε στην αντεπίθεση. Η Θουρία είχε στο πρώτο μέρος διπλή ευκαιρία στο 41’, όταν από σέντρα του Μανωλόπουλου, ο Γαλανόπουλος έπιασε την κεφαλιά ο Σταυριανός απέκρουσε εξ επαφής και στην εξέλιξη της φάσης ο Γαλανόπουλος με πλασέ είδε τον γκολκίπερ της Ομόνοιας να αποκρούει και πάλι.
Στο 69’ ο επιθετικός του Πανθουριακού με κεφαλιά από σέντρα του Γιαννακόπουλου έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 91’ ο Σταυριανός μπλόκαρε το φάουλ του Μανωλόπουλου στην τελευταία προσπάθεια των γηπεδούχων να σκοράρουν.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γιαλλικάρη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Στ. Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Σερπάνος (46’ Σπανός, 61’ λ.τρ. Κουντάνης), Κουρεντζής (46’ Καρύδης), Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μανωλόπουλος, Δαλκαφούκης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός, Κ. Μπούνας, Ηλιόπουλος (74’ Τζανετάκος), Δημητρίου, Κοστρίβας, Γκλέζος (81’ Γαβράς), Μπαζάνης, Αρκουμάνης, Τάφα (46’ Μάλαμας), Κωστόπουλος (56’ Δικαιουλάκος), Μπάλας (74’ Τζουράι).