Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 10:39

ΜΕΘΩΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-1: Δύο στα δύο και κορυφή!

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-1: Δύο στα δύο και κορυφή!

 Με σκόρερ τους Μπίζο και Σπαντιδέα η Μεθώνη (φωτό) νίκησε χθες με 2-1 τη Μάνη (το γκολ ο Αλεξανδρόπουλος με πέναλτι) και έκανε το 2 στα 2 στην Α’ τοπική και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Εθνικό Μελιγαλά, που πήρε στα χαρτιά τη νίκη με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο ΑΟΜ προερχόταν από το διπλό στην Κυπαρισσία με το Καλό Νερό (0-3) και η ΑΕΜ από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σπερχογεία (1-1).
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 55’ με τον Μπίζο, ο οποίος όμως στους πανηγυρισμούς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Παρ’ όλα αυτά, η Μεθώνη πέτυχε και δεύτερο γκολ, έξι λεπτά αργότερα με τον Σπαντιδέα. Στο 77’ η Μάνη κέρδισε πέναλτι (ο Φετάχου από τον Παυλόγιαννη) και ο Αλεξανδρόπουλος που το εκτέλεσε, μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσαμούρης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο, Μιχαλόπουλο.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Τσιμικλής, Δήμος, Τσατάς, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης (73’ Παυλόγιαννης), Τσάνε (67’ Τσέλιος).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γουρνάς, Χάνκο (67’ Σπυρέας), Γιαννής, Δουρούμης Τζανετέας, Χατζηπαναγιώτης, Χριστόπουλος, Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Φετάχου.