Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 19:59

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: "Λύτρωση" με Παπαθεοδώρου στις καθυστερήσεις

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: "Λύτρωση" με Παπαθεοδώρου στις καθυστερήσεις

 Νίκη μετά από 1,5 μήνα για τον Εθνικό!

Η ομάδα του Μελιγαλά με γκολ του Παπαθεοδώρου στο 91' λύγισε χθες με σκορ 1-0 την αντίσταση της Σπερχογείας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα της Α' τοπικής και το 1-0 με τον Πάμισο (δεν υπολογίζουμε το τρίποντο στα χαρτιά με τον Απόλλωνα). Το ματς μπορεί να μην είχε θέαμα, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, αλλά είχε ένταση, πάθος και συναρπαστική εξέλιξη. Ενδεικτικό ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο χάθηκαν δύο πέναλτι!
Πρώτα για τους γηπεδούχους με τον Λάγιο στο 80' να μην μπορεί να νικήσει το Σακκά και στο 85' για τη Σπερχογεία, με τον Παπανικολό να αποκρούει το πέναλτι του Μούσα! Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πάντως από το 58' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουζάκη για διαμαρτυρία, ενώ στο 87' ο Η. Νικολόπουλος απέβαλλε και τον γκολκίπερ Σακκά γιατί έβρισε τα θεία, όπως γράφει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα. Ετσι οι "ταύροι" λύγισαν στις καθυστερήσεις και έφυγαν με άδεια χέρια με από το Μελιγαλά.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Γιαλλικάρη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Διακουμάκος, Μιχαλέας, Σπανός- Μαντωνανάκης, Λάγιος, Ράπτης, Γ. Σπυρόπουλος, Α. Σπυρόπουλος, Παπαθεοδώρου (94′ Μπινιός), Σαραντόπουλος (91′ Καραπετυάν), Τσίκας (83′ Παπαργυρίου).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος (81′ Σταθάτος), Τζεφερεμιναίος, Σεφεράσι, Λένα, Μούσα, Π. Σαούτης (46′ Ρούπας 87′ Λογιώτης), Μαρίνος, Ι. Σαούτης, Μουζάκης, Η. Δημητρίου.