Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2022 11:41

Το... τρίτο ημίχρονο στο Καλαμάτα - ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

*Τρεις Μεσσήνιους που έχουν φορέσει τόσο τη φανέλα της Καλαμάτας, όσο και του ΠΑΟΚ, βράβευσε η Καλαμάτα για την προσφορά τους.

Ο λόγος για τους παλαίμαχους Βασίλη Γεωργόπουλο, Αντώνη Μαυρέα και Βαγγέλη Καλογερόπουλο (ο τελευταίος απουσίαζε και την πλακέτα πήρε ο Σωτήρης Δεδούσης) που τιμήθηκαν στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, ενώ η μεσσηνιακή ΠΑΕ βράβευσε και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Ενθουσιώδη ατμόσφαιρα δημιούργησαν στο Δημοτικό Στάδιο οι 3.000 θεατές (ανάμεσα τους και 200 του ΠΑΟΚ), με τους οργανωμένους της Καλαμάτας να μην σταματούν να τραγουδούν. Μάλιστα είχαν ετοιμάσει κορεό, με ένα μεγάλο πανό της ομάδας και πολλά χαρτόνια μαύρα και άσπρα, που απλώθηκαν στην βόρεια εξέδρα κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

* Ο Φραγκίσκος Κεράνης κοουτσάρισε χθες την Καλαμάτα, αφού ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν στην εξέδρα λόγω της αποβολής του στο ματς πρωταθλήματος με την Επισκοπή. Ο νεαρός προπονητής μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στο γεγονός ότι η “Μαύρη Θύελλα” ήταν ανταγωνιστική κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλο και είχε και μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μπακαγιόκο. Ο Φραγκίσκος Κεράνης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και έδωσε το σύνθημα για το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα, λέγοντας ότι η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει.

* Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου επεσήμανε ότι περίμενε ότι η Καλαμάτα θα έχει αμυντική συνοχή και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάποια στιγμή της στην αντεπίθεση. Δεν θέλησε να σχολιάσει τι του άρεσε και τι όχι από την ομάδα του και αρκέστηκε στο ότι πήρε τη νίκη, που ήταν και το ζητούμενο.