Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 18:54

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 3-1: Σε τροχιά τίτλου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 3-1: Σε τροχιά τίτλου

Την 5η σερί νίκη (δεν υπολογίζουμε αυτή στα χαρτιά με Απόλλωνα) πανηγύρισε το Σάββατο ο Πανθουριακός και παραμένει σε τροχιά τίτλου στην Α' τοπική.

Οι περσινοί πρωταθλητές Μεσσηνίας επικράτησαν με 3-1 του νεοφώτιστου ΠΑΣ Ράχη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, πιο δύσκολα πάντως από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μαχητική εμφάνιση και δέχτηκαν το τρίτο γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.
Ο Πανθουριακός μπήκε φουριόζος και στο 4' άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Γαλανόπουλου. Στο 23' ο Μανωλόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ Τσέλα, γράφοντας το 2-0. Η Ράχη μείωσε σε 2-1 στο 74' και μπήξε ξανά στο ματς.
Σκόρερ ο Μπέγκα με σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον Κόκκαλη, με την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Γιακουμής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑKOΣ: Κόκκαλης, Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Kουντάνης, Σερπάνος (82' Κουρεντζής), Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος (13' λ.τρ. Φαββατάς, 82' Σεντεμέντες), , Μανωλόπουλος (73' Γιακουμής), Δαλκαφούκης.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Τσουλάκος, Μπέγκα, Πιλάτης, Αβράμης, Ζωγόπουλος (52' Καραχάλιος), Σκοπέτος (72' Τσεκάνι, 86' λ.τρ. Κοζομπόλης) Βράπι.