Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2023 23:55

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Αλμέιδα έως το 2028!

Γράφτηκε από τον

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πει ότι «τον τρελαίνει» το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Προφανώς θέλει να το βλέπει για πολλά χρόνια ακόμα, γι΄αυτό και έσπευσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αργεντινού προπονητή για την επόμενη πενταετία!

Έτσι, η αρχική συμφωνία που θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, επεκτείνεται έως το τέλος του 2028, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον 49χρονο Αλμέιδα, αλλά και την εκτίμηση για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα, στους έξι μήνες παρουσίας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Η υπογραφή της επέκτασης έγινε σήμερα, παρουσία του Μελισσανίδη, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!»

Αλμέιδα: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα αγάπης... »

Ως μία απ' τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του χαρακτήρισε ο Ματίας Αλμέιδα την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και τη «δέσμευσή» του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2028.

«Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή.

Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση... Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοι προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!»

ΑΠΕ - ΜΠΕ