Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 13:54

Εκοψαν την πίτα τους οι Μεσσήνιοι διαιτητές (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Εκοψαν την πίτα τους οι Μεσσήνιοι διαιτητές (φωτό)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας τη Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος που είναι πάντα κοντά στους διαιτητές σε διάφορες εκδηλώσεις τους.
Την πίτα έκοψαν μαζί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜ Ηλία Αλεξανδρόπουλο.
Φλουρί δεν είχε η πίτα αλλά κληρώθηκαν τρία ρολόγια χρονόμετρα που έτυχαν σε τρεις νέους διαιτητές τους Χρήστο Φωτόπουλο, Παναγιώτη Πανόπουλο και Μάκη Κορομηλά. Επίσης ένα ακόμη ρολόι χρονόμετρο προσέφερε εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας ο Αγγελος Σκαφιδάς στις γυναίκες διαιτητές του συνδέσμου και τυχερή ήταν η Ειρήνη Μπέλλου.

Ευχές πριν την κοπή της πίτας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξέας τόνισε:
“Καλή χρονιά, υγεία και να προσπαθήσετε να αποφεύγετε τα λάθη και να βελτιώνεστε μέσα από την εκπαίδευση και οι επιτυχίες θα ακολουθήσουν”.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξανδρόπουλος είπε:
“Καλή χρονιά, υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Καλές διαιτησίες να έχετε.
Ως ΕΠΣΜ θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε”, ενώ το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ Βασίλης Αθανασόπουλος σημείωσε:
“Καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο και ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί. Προσπαθήστε στη διάρκεια των αγώνων να κάνετε λιγότερα λάθη. Σίγουρα όλοι κάνουμε λάθη, εσείς φροντίστε να κάνετε τα λιγότερα”.
Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Αγγελος Σκαφιδάς επισήμανε:
“Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, σας θεωρούμε φίλους γιατί είμαστε κοντά και συναντιόμαστε στους αγώνες. Εχουμε συστήσει στα μέλη μας να προσέχουν τη συμπεριφορά τους προς εσάς. Από την πλευρά μας ζητάμε να δείχνετε σεβασμό στους προπονητές , αλλά να είστε αυστηροί με αυτούς που δεν είναι προπονητές. Υγεία, χαρά σε όλους σας και στις οικογένειες σας”.
Ο ταμίας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Σωτήρης Μπουραντώνης πρόσθεσε:
“Θα συμφωνήσω με τα όσα ανέφερε ο κ. Σκαφιδάς και εύχομαι να έχουμε μια Καλή Χρονιά με υγεία”.

Με τη σειρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Σταύρος Λάμιας σημείωσε: “Να είναι μια Καλή χρονιά με υγεία και να έχουμε καλές διαιτησίες”, με το μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Ανδρέα Μιχαλακέα να εύχεται “χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες”.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Γιώργος Τσιμικλής δήλωσε:
“Να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Ενώ μπορείτε δεν παίζετε. Μπορείτε να προσφέρετε. Οι 3άδες που πηγαίνετε να παίξετε στα παιχνίδια να είστε αγαπημένοι. Μόνο έτσι πετυχαίνετε στους αγώνες. Καλή χρονιά και υγεία”.
Τέλος, ο πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης σημείωσε: “Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά και όπως έχω πει και παλιότερα να προσέξουμε στα παιχνίδια να μην βγάζουμε πολλές κάρτες. Να προσαρμοζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να μην βγάζουμε εύκολα κάρτες”.