Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπέγραψε για 1,5 χρόνο ο Λιποράσε, επαγγελματικό συμβόλαιο ο Δρούγας

Γράφτηκε από τον

Ημέρα υπογραφών η χθεσινή για Καλαμάτα και Νάτσο Λιποράσε.

Ο Αργεντινός αμυντικός  (φωτό) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Ο 30χρονος αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τη ‘Μαύρη Θύελλα”, έχοντας αποδεσμευτεί από την Παναχαϊκή, με την οποία είχε φέτος 10 συμμετοχές και 3 γκολ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού Ιγκνάσιο Λιποράσε. Είναι 30 ετών (10/4/1992) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ αλλά και ως στόπερ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η UAI Urquiza, Canuelas FC, Σαν Μπενετεντέζε και Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες. Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό.
Εκτός από τον Λιποράσε, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες και ο Χρήστος Δρούγας. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλαμάτα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Δρούγας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα μας για δυόμισι χρόνια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας. Είναι αμυντικός και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή πορεία στην ομάδα μας”.
Αγωνιστικά, η “Μαύρη Θύελλα” προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας, που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, μιας και ισοβαθμεί με Παναχαϊκή και Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου της Super League 2.