Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 17:59

ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-1: Ο Μιχαλόπουλος στο 80’ το γκολ της νίκης

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-1: Ο Μιχαλόπουλος στο 80’ το γκολ της νίκης

Την έως τώρα αξιόλογη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής συνέχισε η Εράνη, που χθες επικράτησε στα Φιλιατρά της Α.Ε. Μάνης με 2-1.

Οι νικητές κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο παιχνίδι και να επικρατήσουν. Η ομάδα της Μάνης που στάθηκε καλά στο παιχνίδι, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό έβγαλε αντίδραση και είχε τις φάσεις για γκολ, όμως μόλις μία φορά στο 40’ κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά φτάνοντας στην ισοφάριση με σκόρερ τον Γουρνά. Στο β’ μέρος η Εράνη έφτασε στο 2-1, δέκα λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν στη συνέχεια να απειλήσουν την εστία του Κουμπαρούλη.

Χάρισε τη νίκη με γκολ στο ντεμπούτο του!

Το σκορ άνοιξε ο Κόλλιας, όπως προαναφέραμε στο 2ό λεπτό. Στο 25’ ο Αλεξανδρόπουλος είχε την ευκαιρία για να βάλει γκολ, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουμπαρούλη, αλλά σούταρε άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ μετά από προσπάθεια του Γεωργιόπουλου και πάσα στον νεοαποκτηθέντα Μιχαλόπουλο, αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος που είχε βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Βανικιώτη.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (63’ Κουρούβανης), Πέππας, Χάρμπας (60’ Μιχαλόπουλος), Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος, Κόλλιας (88’ Χρονόπουλος), Βασιλόπουλος, Μπάρκας.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Μπάλας, Χατζηπαναγιώτης (88’ Σπυρέας), Γλέζος (70’ Μπέρμπερη), Κ. Πουλάκος (88’ Ηλιόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης.