Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 17:04

Εκοψε πίτα η ακαδημία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα η ακαδημία της Καλαμάτας

Παρουσία του βουλευτή Περικλή Μαντά και του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου οι ομάδες υποδομής της ακαδημίας της Καλαμάτας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, όπου παραβρέθηκε επίσης ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης.
Τους επίσημους προσκεκλημένους και τους γονείς υποδέχτηκε στο χώρο της εκδήλωσης ο ο διευθυντής της ακαδημίας Ηλίας Μουρούσιας, μαζί με τους προπονητές όλων των τμημάτων υποδομής, Νίκο Κακαλέτρη, Αλέκο Δέδε, Σταύρο Παπαγεωργίου, ενώ από την ΠΑΕ Καλαμάτα έδωσε το παρών ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
Ο Ηλίας Μουρούσιας σε σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και περιληπτικά τους ενημέρωσε για το σκοπό και τη λειτουργία της ακαδημίας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών μαζί με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά.

Στη συνέχεια ο κ. Μουρούσιας έκοψε την πίτα και μοίρασε τα κομμάτια μαζί με τη γραμματέα της ακαδημία Μαρία Τριάντη στους αθλητές όλων των τμημάτων.
Τυχερός της πίτας ήταν ο Χρήστος Κανελλόπουλος που αγωνίζεται στην ομάδα Κ13 και πήρε ως δώρο προϊόντα της ομάδας και έναν καμβά με ζωγραφισμένο το έμβλημα της ομάδας. Επίσης τις επόμενες ημέρες με κλήρωση θα δοθούν τα ίδια δώρα και σε άλλα δύο παιδιά, καθώς δεν βρέθηκε άλλο φλουρί στις πίτες.
Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες στα γήπεδα 5x5 του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, όπου εκτός από την Καλαμάτας συμμετείχαν ο ΑΟ. Πατίστα και ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.