Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2023 14:11

Τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών έφτιαξε ο Πατίστα

Γράφτηκε από τον

Η οικογένεια του ΑΟΠΚ Πατίστα μεγαλώνει καθώς πριν από λίγες ημέρες το αναγνωρίστηκε το νέο τμήμα του Καλαματιανού σωματείου, που είναι το ποδόσφαιρο σάλας.

Την λειτουργία του νέου τμήματος γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Πατίστα, όπου αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναγνώριση νέου τμήματος στον Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ,του τμήματος ποδοσφαίρου Σάλας.
Από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά (εκτός από το γυναικείο τμήμα που θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική γυναικών) άλλο ένα τμήμα μας θα συμμετέχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτό θα είναι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Σάλας Ανδρών”.
Η δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας, είναι η πρώτη στη Μεσσηνία με τον ΑΟ Πατίστα να είναι πρωτοπόρος σε αυτό το άθλημα.
Επίσης τη νέα περίοδο θα τεθεί σε λειτουργία και η αναπτυξιακή ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών (δημοτικού), η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ενώ η γυναικεία ομάδα θα αγωνίζεται στην Β’ εθνική. Θυμίζουμε ότι η γυναικεία ομάδα που φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, είναι πρώτη στον όμιλο της και θα πάρει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Συμμετέχει σε τουρνουά στη Ζάκυνθο

Μετά από πρόσκληση των ομάδων Δόξα Πηγαδακίων και ΑΟ Τσιλιβή, τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του ΑΟ Πατίστα θα λάβουν μέρος το τριήμερο σε τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ζάκυνθο. Εκτός από τις ομάδες υποδομής των αγοριών, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες Κ16 και το αναπτυξιακό τμήμα με αθλήτριες του δημοτικού.