Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2023 13:29

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με Γιώργο Γρηγορόπουλο στον πάγκο τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιώργο Γρηγορόπουλο στο πάγκο της θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η Ομόνοια.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια κίνηση σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά οι παράγοντες της Ομόνοιας έχουν ξεκινήσει τις ενέργειες ώστε η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ, την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος κάτι που είναι κοινή επιθυμία τόσο του ιδίου, αλλά και της διοίκησης. Αυτό ήταν το ένα θέμα που απασχολούσε τους ανθρώπους της ομάδας, το οποίο πλέον ξεκαθάρισε και τώρα έχουν στραφεί στο θέμα της συμμετοχής και πάλι στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.

Σε αναμονή για πιστοποίηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης

Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε κανονικά το πρωτάθλημα την σεζόν που διανύουμε, αφού είχε ενταχθεί στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όμως δεν κατέστη δυνατόν να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τη σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Αυτό συνέβη γιατί στη ΓΓΑ δεν βρέθηκε το έγγραφο της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης το οποίο είχε καταθέσει η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας, δεν βρέθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.
Πλέον οι παράγοντες της Ομόνοιας έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και έχουν στείλει το φάκελο στη ΓΓΑ, ώστε να πάρουν την πιστοποίηση και να επιστρέψουν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τη ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Τα παραπάνω ήταν από τα θέματα συζήτησης, του πρώην παράγοντα της Ομόνοιας και νυν της ΕΠΣΜ Γιάννη Μανωλόπουλου, του προπονητή Γιώργου Γρηγορόπουλου και του εξωδιοικητικού παράγοντας της ομάδας Πάντου Τζανετάκου, λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή του φιλικού στη μνήμη του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου την περασμένη Δευτέρα.