Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 12:12

Στα χρώματα της Εράνης ο Πύργος του Άιφελ

Γράφτηκε από τον
Στα χρώματα της Εράνης ο Πύργος του Άιφελ

Στα πράσινα φωτίστηκε το ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ που βρίσκεται στα Φιλιατρά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α τοπικής κατηγορίας από την Εράνη.

Ενώ ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης σε συγχαρητήριο μήνυμα του αναφέρει «Ως δήμαρχος Τριφυλίας, αλλά και ως Φιλιατρινός, θα ήθελα να συγχαρώ την πρωταθλήτρια, από σήμερα, στην Α’ Τοπική κατηγορία, ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Π.Σ. «Εράνη» Φιλιατρών.

Και να απευθύνω από ένα μεγάλο «μπράβο», σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή τους, στους διοικούντες και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή, που μας κάνει πολύ υπερήφανους.
Τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν υγεία, δύναμη και για τη συνέχεια, ακόμη μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διαδρομές και διακρίσεις.
Η «Εράνη» Φιλιατρών είναι μια ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα, με μεγάλο παρελθόν και, απ' ότι μας απέδειξε σήμερα, με λαμπρό μέλλον, που έχει αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ομάδες της Α' Εθνικής κατηγορίας, στην Εθνική Ελλάδος, καθώς επίσης και σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.
Σπουδαίους ποδοσφαιριστές, σαν τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Νίκο Φρούσο και τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, που ποτέ δεν ξέχασαν από που ξεκίνησαν και πάντα βρίσκουν τρόπους, να είναι δίπλα στην πρώτη τους ομάδα και να δείχνουν, έμπρακτα, την αγάπη τους στον σύλλογο και τον τόπο τους, αλλά και σαν τον νεότερο Αντώνη Σταθόπουλο.
Άξια, λοιπόν, η «Εράνη» Φιλιατρών επέστρεψε στην κορυφή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας.
Και μαζί της, πανηγυρίζουμε και όλοι οι Φιλιατρινοί, που είμαστε σίγουροι πως θα μας εκπροσωπήσει επάξια και στους αγώνες μπαράζ, για άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Καλή επιτυχία!»
Κ.Μπ.