Παρασκευή, 05 Μάιος 2023 16:34

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και μένει στην Α’ τοπική!

Γράφτηκε από τον

Ως ημέρα δικαίωσης βλέπουν τη σημερινή στον Ολυμπιακό Ανάληψης, μιας και θα του επιστραφούν οι δέκα βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί από το βαθμολογικό πίνακα της Α' τοπικής!

Η απόφαση πάρθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία είχε προσφύγει η ομάδα της Μεσσήνης.
Η απόφαση αναφέρει:
"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την από 17.02.2023 έφεση του αθλητικού σωματείου «Ολυμπιακός Ανάληψης» και του Βασ. Γεωργακλή (προέδρου), κατά της υπ’ αριθμόν 10/2023 πράξης-αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.
Εξαφανίζει την υπ’ αριθμόν 10/2023 πράξη-απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Μεσσηνίας".
Να θυμίσουμε πως η ποινή είχε επιβληθεί από την Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Μεσσηνίας λόγω της ένστασης που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός Ανάληψης στη ΓΓΑ για την διεξαγωγή του αγώνα με την Σπερχογεία.

Τι αλλάζει στη βαθμολογία

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" δικαιώνονται σε δεύτερο βαθμό και αλλάζει ριζικά το σκηνικό του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής. Με τους δέκα βαθμούς ο Ολυμπιακός Ανάληψης φτάνει τους 45, σώζεται οριστικά και ανεβαίνει στη 10η θέση. Στη 14η θέση πέφτει η Ράχη που πλέον θα περιμένει να δει τι θα κάνει η Εράνη στα μπαράζ ανόδου.
Αν η φιλιατρινή ομάδα πάρει την άνοδο στη Γ' εθνική, τότε η Ράχη θα παραμείνει στην κατηγορία, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει η πέμπτη ομάδα που θα υποβιβαστεί μετά τον Απόλλωνα Καλαμάτας, την Ομόνοια, το Καλό Νερό και τον Αστέρα Αρφαρών.