Παρασκευή, 05 Μάιος 2023 17:15

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Τέσσερις ομάδες ζευγάρωσαν τις νίκες τους

Γράφτηκε από τον

Πολλά γκολ σημειώθηκαν στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, που έγιναν το διήμερο Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Μαΐου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Στην πρεμιέρα σημειώθηκαν σε 6 ματς 29 γκολ, ενώ στα 4 που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τη 2η αγωνιστική έχουν μπει 25 γκολ.
Μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη σε σκορ νίκη σημείωσαν την Τετάρτη το βράδυ οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες που επιβλήθηκαν με 7-2 τη Ενωσης Λογιστών. Επίσης μεγάλη σε σκορ νίκη με 5-2 πέτυχε την Τρίτη το βράδυ η ομάδα Route 66/Μάμρα, καθώς επικράτησε με 5-2 της No pasaran. Στα άλλα δύο ματς που έγιναν την Τετάρτη η Tuba Libre νίκησε 3-0 την Old School, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γ. Λουκαρέας” και στο ματς που έγινε αμέσως μετά στο “Π. Μπαχράμης” η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ κέρδισε με 4-2 τη Μπαρτσελιώμα.
Η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με το ματς Ουρανοκατέβατοι – Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος που θα γίνει τις 9 το βράδυ στο “π. Μπαχράμης”. Χθες είχε προγραμματιστεί να γίνει το ματς Estrada – ΚΤΕΛ, ενώ αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει η Γυψοσύνθεση Ντάσης.

NO PASARAN – ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ 2-5

Στο 11’ από σέντρα του Αντωνόπουλου ο Νιάρχος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 15’ σε πανομοιότυπη φάση έγινε το 0-2, όταν ο Αντωνόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Νιάρχος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30’ ο Τρικουράκης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-3. Στο 45’ ο Νιάρχος πάσαρε στο Τρικουράκη και αυτός με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για το 0-4, σημειώνοντας ένα από τα καλύτερα γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στο 48’ ο Κακάρογλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό. Ο Σιψάς ευστόχησε από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-4. Στο 63’ σε μπροστινή πάσα ο Γιακουμής μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Καλλιντέρη. Ο τελευταίος από τη σύγκρουση του με τον Γιακουμή τραυματίστηκε στα πλευρά λίγο πιο πάνω από τη μέση και αποχώρησε. Ο Τσιάμης κάθισε στο τέρμα αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς ο Γεωργόπουλος που εκτέλεσε το πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75’ ο Μούγιος με σουτ μείωσε εκ νέου σε 2-4. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Τσιαούση, ο Τρικουράκης κινήθηκε στο α’ δοκάρι και με διαγώνιο κεφαλιά την έστειλε στην απέναντι γωνία της εστίας του Αγγελακάκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-5. Ηταν το 3ο γκολ που σημείωσε ο Τρικουράκης στο ματς και επίσης από τα καλύτερα που έχουμε δει έως τώρα, με ωραία ενέργεια που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι επιθετικοί.
Νωρίτερα στο 33’ σέντρα του Ρίζου, στο πίσω δοκάρι κινήθηκε ο Μιχαλόπουλος που έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα αφού τράνταξε το κάθετο δοκάρι κατέληξε άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος που είχε βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Ευθ. Κορομηλά.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Αγγελακάκης), Πρωτόπαπας, Σιψάς, Λαδάς, Καμπανίνι (49’ Μαυροειδέας), Πετσόπουλος (55’ Καπετανάκης), Παναγόπουλος (41’ Μπολέν Σεργκάν), Κακάρογλου, Θεοδωρακόπουλος (41’ Γεωργόπουλος), Μούγιος, Γιακουμής.
ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ: Καλλιντέρης, Αργυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ρίζος (73’ Γεωργιόπουλος), Μιχαλόπουλος (55’ Μανωλόπουλος), Νιάρχος (41’ Λιάππας), Μαργέλης (4’ Τσιαούσης), Βαλτασάρος, Γεωργουλέας (49’ Τσιάμης), Τρικουράκης, Οικονομίδης (41’ Ράτσεφ).

OLD SCHOOL – TUBA LIBRE 0-3

Στο 26’ ο Τζουμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-1. Στο 58’ μπροστινή πάσα του Ανδριανόπουλου στον Αντ. Χριστόπουλο, αυτός με κοντινό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 62’ από πάσα του Σπανού ο Αντ. Χριστόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 53’ ο Σπανός με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Λακριντής (25’ διπλή ευκαιρία σε κεφαλιά και διαγώνιο σουτ, 29’ φάουλ) και Τζουμάκης (35’ μακρινό σουτ).
Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη, Θεοδωρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 56’ ο Καρελλάς.
OLD SCHOOL: Γιαννακόπουλος, Δελής (41’ Δημητρίου), Κουφόγιωργας, Σφουντούρης, Ψαράκης (41’ Βαρβιτσιώτης), Παπαστεφάνου, Σταυρόπουλος (17’ λ.τρ. Παναγόπουλος), Γυφτέας (51’ Ξυλάς), Φράγκος (51’ Αποστόλου), Κυριόπουλος, Πελεκάσης.
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Φιλανδριανός (41’ Αντ. Χριστόπουλος), Παναγιωτόπουλος (41’ Καρελλάς), Κουμούτσος (61’ Σπυρόπουλος), Τζουμάκης, Μουλαβασίλης (47’ Ανδριανόπουλος), Μπακέας, Κατσαρέας (61’ Ράλλης), Λακριντής (61’ Δ. Χριστόπουλος), Κοτσογλανίδης (13’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Βίγκος (41’ Σπανός).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ 2-4

Στο 12’ ο Κότσης εκτέλεσε το ελεύθερο, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοψαχείλης, αυτός μπήκε στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ για τη No name. Στο 19’ ο Χελάς με διαγώνια πάσα τροφοδότησε τον Δωδέκατο, αυτός απέφυγε έναν αντίπαλο του και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 28’ ο Σπυρόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Χελάς με ωραία κίνηση βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά “έγραψε” το 0-3. Στο 42’ ο Τζανετάκος με σουτ μείωσε σε 1-3 και στο 61’ ο Τριαντόπουλος με σουτ και αφού δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα ο Κοψαχείλης, αυτή πέρασε τη γραμμή του τέρματος και έγινε έτσι το 2-3. Τρία λεπτά μετά ο Δωδέκατος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το τελικό 2-4, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Νωρίτερα στο 29’ ο Χελάς με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κουτίβας, Γκράσης (50’ Ζαφειρίου), Μουράτι, Γεωργακόπουλος (50’ Μπαλάσης), Ψυχάρης, Αντωνόπουλος, Τριαντόπουλος, Ταβουλαρέας, Τζανετάκος, Μπουρδέκας.
NO NAME: Μητσέας, Θεοδωρόπουλος (41’ Παπαδέας), Σπυρόπουλος, Τζίφας, Χελάς, Παπαδάκος (41’ Κοσυφολόγος), Κουνάδης, Ασημακόπουλος (32’ λ.τρ. Κοτσίλας), Κοψαχείλης, Δωδέκατος.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 7-2

Στο 2’ ο Κουρεντζής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε των σκορ για τους Μηχανικούς. Στο 24’ πάσα του Τοντέρικα στον Δεμπεγιώτη, αυτός με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 25’ ο Β. Κοντέας με σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν μείωσε σε 2-1. Στο 32’ ο Δεμπεγιώτης μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Τοντέρικα, αυτός απέφυγε έναν αμυντικό και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-1. Στο 35’ ο Κ. Δαβίλλιας με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κουρεντζή κατέληξε στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-2. Στο 53’ Ντορίν με το τακουνάκι βρήκε τον Δεμπεγιώτη και αυτός με σουτ έκανε το 4-2. Στο 62’ από σέντρα του Πλάγου, ο Τοντέρικα με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σχεδόν “έγραψε” το 5-2. Στο 65’ ο Ντορίν έκανε τη σέντρα στο β’ δοκάρι κινήθηκε ο Βασιλόπουλος, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία και ο Τοντέρικα με προβολή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 6-2. Δέκα λεπτά μετά ο Τοντέρικα με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστία του Ξαρχάκου και διαμόρφωσε το τελικό 7-2.
Νωρίτερα στο 11’ ο Κουπούζος εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο β’ δοκάρι και ο Σκιαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Τοντέρικα έκανε το σουτ και ο Ξαρχάκος απέκρουσε σωτήρια με τα χέρια σε κόρνερ.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς διαιτητές τον Π. Πανόπουλο και την Χαλκιαδάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Δουλάμης.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κουτίβας, Δημητρίου (60’ Βασιλόπουλος), Ντάκουρης (37’ Ντορίν), Κουρεντζής (39’ Μπάρας), Πλάγος, Δεμπεγιώτης (60’ Γρηγορόπουλος), Μπαχράμης, Κουπούζος, Σκιαδόπουλος, Τοντέρικα, Κοζομπόλης (41’ Πολυχρονόπουλος).
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Ξαρχάκος, Σταυρόπουλος, Σταθούλης (67’ Μπένος), Δουλάμης, Κ. Ξυδέας, Β. Κοντέας, Ηλ. Κοντέας (63’ Νικολόπουλος), Ζαμπάρας, Δαμουράς, Φαράντος (58’ Απ. Δαβίλλας), Κ. Δαβίλλας.