Δευτέρα, 08 Μάιος 2023 17:15

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον
“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση Old School – Ουρανοκατέβατοι που θα διεξαχθεί σήμερα στις 9 το βράδυ ξεκινούν οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής σήμερα, αύριο και την Πέμπτη θα γίνουν από ένα παιχνίδι, ενώ την Τετάρτη θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τρία.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την αναμέτρηση Ουρανοκατέβατοι – Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, όπου η τυπικά γηπεδούχος ομάδας πήρε τη νίκη με 3-2.
Αναλυτικά η εικόνα αυτής της αναμέτρησης είναι η ακόλουθη:

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ – ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 2-3

Με γκολ σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα, η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής των Ουρανοκατέβατων με 3-2.
Με νίκη μιας εκ των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε και το τελευταίο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διεξήχθη την Παρασκευή το βράδυ στο δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”. Ετσι και τη δεύτερη αγωνιστική δεν είχαμε κανένα παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1, με την Υαλοτεχνική να παίρνει προβάδισμα στο 21’ και να απαντούν οι Ουρανοκατέβατοι στο 25’ Συγκεκριμένα ο Αρ. Ηλιόπουλος προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να σκοράρει, όμως πρόλαβε αρχικά ο Χιώτης να αποκρούσει με κεφαλιά, όμως η μπάλα έφτασε στον Μητρόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ πέρασε την μπάλα λίγο πάνω από τον αντίπαλο του και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 25’ ο Στριλιγκάς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Παπαγεωργίου πρόλαβε και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Σχεδόν ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο μέρος. Στο 72’ ο Σωτηρόπουλος έκανε την μπροστινή πάσα στον Μητρόπουλο, αυτός βρήκε τον Ηλιόπουλο, που μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία του Τίλη έκανε το 1-2. Δύο λεπτά μετά ο Τσιμιχοδήμος έκανε το φάουλ από πλάγια θέση και σχεδόν στα όρια της μεγάλης περιοχής ο Χιώτης που πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους με διαγώνια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πετρομανιάτης και ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Το τελικό 2-3 έγινε στο 79’ όταν ο Αρ. Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών και με διαγώνιο σουτ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Ουρανοκατέβατοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά το 1-1 για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 63’ ο Στριλιγκάς ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σωτηρόπουλο και ο διαιτητής Αράπης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Στριλιγκάς το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πετρομανιάτη, ο οποίος έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα. Επίσης στο 70’ ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά από φαλτσαριστό σουτ του Πολίμου λίγο έξω από την περιοχή εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς διαιτητές τους Λουκά, Γιαλικάρη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Στυλιανίδης (17’), Σταυρόπουλος (80’), Ντίνι (27’), Μουράτι (27’), Μητρόπουλος (76’) και Κομπότης (84’).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης (41’ Τίλης), Ζουριδάκης (51’ Κιοσσές), Χιώτης, Παπαγεωργίου (41’ Μπάλας), Κοκώνης (41’ Σταυρόπουλος), Στυλιανίδης (64’ Τσάνης), Σγούρας (41’ Καλλιγιάννης), Στριλιγκάς (64’ Γιαννακόπουλος), Δωδέκατος (51’ Σαρδελάς), Τσιμιχοδήμος, Γερομαρκάκης (60’ Πολίμος).
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Πετρομανιάτης, Καρούμπαλης (45’ λ.τρ. Σωτηρόπουλος), Θεοδωρόπουλος (57’ λ.τρ. Λιανός), Μουράτι, Κοκορόγιαννης (41’ Μπαρμπίτσας), Αρ. Ηλιόπουλος, Κομπότης, Τσιγάρος (45’ Παλαμάρας), Πιτσιλής, Μητρόπουλος, Ντίνι (41’ Γιακουμής).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγωνιστική)
Μπαρτσελιώμα – No name 2-4
No Pasaran – Route 66 2-5
Μηχανικοί – Ενωση Λογιστών 7-2
Estrada – ΚΤΕΛ 2-4
Ουρανοκατέβατοι – Υαλοτεχνική 2-3
Old School – Tuba Libre 0-3
Ρεπό: Γυψοσύνθεση Ντάσης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. No name 9-3 6
2. ΚΤΕΛ 8-2 6
3. Tuba Libre 7-2 6
4. Route 66 7-3 6
5. Μηχανικοί 8-4 3
6. Ουρανοκατέβατοι 7-4 3
7. Γυψοσύνθεση 3-1 3
8. Υαλοτεχνική 5-6 3
9. Μπαρτσελιώμα 2-4 0
10. Estrada 3-7 0
11. No pasaran 3-10 0
12. Old School 0-7 0
13. Ενωση Λογιστών 3-12 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Μπαρτσελιώμα, Γυψοσύνθεση Ντάσης

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Δευτέρα 8 Μαΐου)
Old School – Ουρανοκατέβατοι, 9 μ.μ.

(Τρίτη 9 Μαΐου)
Tuba Libre – Estrada, 9 μ.μ.

(Τετάρτη 10 Μαΐου)
Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος – Μηχανικοί/Επαγγελματίες, 5 μ.μ.
Ενωση Λογιστών – No Pasaran, 7 μ.μ.
No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ – Route 66/Μάμρα, 9 μ.μ.

(Πέμπτη 11 Μαΐου)
Γυψοσύνθεση Ντάσης – Μπαρτσελιώμα, 9 μ.μ.
Ρεπό: ΚΤΕΛ