Σάββατο, 13 Μάιος 2023 16:51

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Δεύτερη νίκη για την “Γυψοσύνθεση Ντάσης”

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στα πρώτα λεπτά, η Γυψοσύνθεση Ντάσης επικράτησε 1-0 της Μπαρτσελιώμα στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Το γρήγορο γκολ, μόλις στο 4ο λεπτό που σημείωσε ο Πετσόπουλος, αποδείχθηκε αρκετό για τη Γυψοσύνθεση Ντάση, ώστε να πετύχει τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Από σέντρα του Τσαναλία, ο Πετσόπουλος από το σημείο του πέναλτι σχεδόν με φαλτσαριστό σουτ κατάφερε να νικήσει τον Κότση, που αρχικά απέκρουσε την μπάλα, όμως αυτό δεν έφτανε για να αποτρέψει την πορείας της προς τα δίχτυα και να γίνει έτσι το 1-0.
Από εκεί και πέρα οι νικητές προσπάθησαν να πετύχουν και άλλο γκολ ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για τη νίκη, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κότση. Από την άλλη μεριά η Μπαρτσελιώμα μετά το γκολ που δέχτηκε έκανε την προσπάθεια της αρχικά για να ισοφαρίσει και στην συνέχεια να διεκδικήσει τη νίκη, όμως οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μάρη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Πανόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν στο 37’ οι Λιάππης, Τσαναλίας.
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Μάρης, Ντένις, Καραμπέτσος, Φουρναράκος, Καυκάς, Αντονε (53’ Ντάσης), Λιάβαρης (59’ Σταματόπουλος), Δ. Χανδρινός (64’ Τενέντες), Πατσόπουλος (53’ Παπαδόπουλος), Τσαναλίας, Λιανός.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Λιάππης (38’ Μουράτι), Γκράσσης (49’ Μούκας), Κουτίβας, Μπουρδέκας (49’ Μπαλάσης), Ταβουλαρέας, Ζαφειρίου, Αντωνόπουλος, Σταθακόπουλος (57’ Γεωργακόπουλος), Τζανετάκος (57’ Σκαφιδάς), Τριαντόπουλος.