Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 11:36

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Δεύτερη νίκη για τους “Ουρανοκατέβατους”

Γράφτηκε από τον
“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Δεύτερη νίκη για τους “Ουρανοκατέβατους”

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πήραν οι Ουρανοκατέβατοι, που την Πέμπτη κέρδισαν με 2-1 την Estrada, στο τελευταίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Οι Ουρανοκατέβατοι είχαν ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας με 5-1 της Ενωσης Λογιστών, ενώ στα επόμενα δύο παιχνίδια έχασαν 3-2 από την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος και έμειναν στο 0-0 με την Old School.
Προχθές επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας της Estrada με 2 γκολ που έβαλε ο Χιώτης σε διάστημα μισής ώρας σχεδόν από την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα είχε την ευκαιρία στην εκπνοή σχεδόν του πρώτου 4λεπτου να κάνει χατ τρικ όταν η ομάδα του κέρδισε πέναλτι, αλλά δεν το αξιοποίησε. Στο β’ ημίχρονο η Estrada ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κατόρθωσε να μειώσει σε δύο ένα στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους, όμως οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη ευκαιρία.
Στο 6’ ο Χιώτης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 25’ ο Χαραλαμπίδης μπήκε στην περιοχή και “έκοψε” την μπάλα στον Χιώτη, αυτός από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Δημητρακάκης, ο οποίος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι την έδιωξε κόρνερ. Στο 28’ ο Κατσιώλης με βολές έστειλε την μπάλα σχεδόν στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Χόχολης έδιωξε την μπάλα πάνω όμως στον Δωδέκατο και “στρώθηκε” στον Χιώτη, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 39’ ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά η μπά βρήκε στο χέρι του Μαργιόλη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Χιώτης το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα άουτ (ελάχιστα) από το κάθετο δοκάρι. Στο 51’ σουτ του Λύρας έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πλάγια, εκεί που κινήθηκε ο Μαργιόλης, ο οποίος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη ρίζα της κάθετης δοκού και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-2. Στο 64’ ο Δωδέκατος με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ.
Το αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλίας Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Αγγ. Αθανασά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Μαργιόλης (75’).
ESTRADA: Δημητρακάκης, Σωτηρόπουλος, Αντ. Παπαγεωργόπουλος (29. λ.τρ. Τράντας), Χόχολης, Παύλου, Περιτογιάννης, Λάππας (41’ Αλ. Χριστόπουλος), Μαργιόλης, Αναγνωστόπουλος, Σιμόπουλος, Λύρας.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Παπαγεωργίου, Ανδρεώλας, Μπάλλας, Στυλιανίδης, Τίλης, Χιώτης (41’ Δ. Παπαγεωργόπουλος), Κιοσσές, Δωδέκατος, Χαραλαμπίδης, Καλλιγιάννης.