Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 15:21

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Σε 4 δόσεις η έκτη αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Σε 4 δόσεις η έκτη αγωνιστική

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Οπως και η προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και η 6η θα διεξαχθεί σε 4 δόσεις, δύο αγώνες σήμερα, ένας αύριο, δύο την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με ένα ματς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δευτέρα 29 Μαΐου
Γυψοσύνθεση Ντάσης - Tuba Libre, 7 μ.μ.
Μπαρτσελιώμα – Ουρανοκατέβατοι, 9 μ.μ.

Τρίτη 30 Μαΐου
Route 66/Μάμρα – Old School, 9 μ.μ.

Τετάρτη 31 Μαΐου
No pasaran – Estrada, 7 μ.μ.
ΚΤΕΛ –No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, 9 μ.μ.

Πέμπτη 1 Ιουνίου
Ενωση Λογιστών - Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, 9 μ.μ.
Ρεπό:Μηχανικοί/Επαγγελματίες

Η 5η αγωνιστική

Το βράδυ της Παρασκευής διεξήχθη το τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Route 66/Μάμρα να κερδίζει 4-0 την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Ρηγόπουλος, ο οποίος σε μπροστινή μπαλιά του Ράτσεφ, βγήκε μόνος απέναντι από τον Πετρομανιάτης και με ψηλοκρεμαστό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 36’ ο ίδιος παίκτης με σχεδόν πανομοιότυπο ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 57’ ο Γεωργουλέας με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-3. Στο 68’ σε μπροστινή μπαλιά ο Γεωργιόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Πετρομανιάτη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στο 71’ ο Πιτσιλής με απευθείας φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το “τείχος” και ο Καλλιντέρης που εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λουκάς που είχε βοηθούς διαιτητές τον Πανόπουλο και την Πλακογιάννη. Στο 48’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (και οι δύο κάρτες στο ίδιο λεπτό), ο προπονητής της Route 66/Μάμρα Αργύρης Λιάππας για έντονη διαμαρτυρία προς το διαιτητή. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Πετρομανιάτης (2’), Γεωργιόπουλος (30’), Τρικουράκης (31’) και Σερούρ (48’).
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Πετρομανιάτης, Ν. Καρούμπαλης, Σταματέλος, Παναγόπουλος (56’ Φάκος), Μπαρμπίτσας, Λυκούσης, Μητρόπουλος, Μουράτι, Αρ. Ηλιόπουλος, Πιτσιλής, Π. Καρούμπαλης (41’ Κοκορόγιαννης).
ROUTE 66: Καλλιντέρης, Ρίζος, Μέγγος, Αντωνόπουλος, Νιάρχος, Σερούρ (49’ Τσιάμης), Γεωργιόπουλος, Τρικουράκης, Ρηγόπουλος, Ράτσεφ (41’ Βαλτασάρος), Γεωργουλέας.

Η βαθμολογία

Στην πρώτη θέση παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, ενώ την ακολουθούν 4 ομάδες με τρεις πόντους λιγότερους, η Route 66/Μάμρα, ΚΤΕΛ, Tuba libre και Μηχανικοί/Επαγγελματίες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
No name – Ενωση Λογιστών 4-0
ΚΤΕΛ – Γυψοσύνθεση 1-0
Υαλοτεχνική – Route 66 0-4
Tuba Libre – Μπαρτσελιώμα 4-1
Old School – No Pasaran 6-0
Estrada – Μηχανικοί 1-6
Ρεπό: Ουρανοκατέβατοι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. No name 19-4 15
2. Route 66 21-7 12
3. ΚΤΕΛ 16-3 12
4. Tuba Libre 14-3 12
5. Μηχανικοί 22-10 12
6. Ουρανοκατέβατοι 9-5 7
7. Γυψοσύνθεση 5-5 6
8. Υαλοτεχνική 11-15 6
9. Old School 8-11 4
10. No Pasaran 7-21 3
11. Μπαρτσελιώμα 4-16 0
12. Estrada 5-18 0
13. Ενωση Λογιστών 6-29 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Μπαρτσελιώμα, Γυψοσύνθεση Ντάσης, ΚΤΕΛ, Tuba Libre, Ουρανοκατέβατοι

Οι σκόρερ

Με τα δύο τέρματα που έβαλε στο ματς με την Estrada ο Γιάννης Τοντέρικα των Μηχανικών, ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 8 γκολ. Στη δεύτερη θέση με 6 γκολ έμεινε ο Αποστόλης Τρικουράκης της Route 66/Μάμρα.
Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ και τα γκολ που έχουν σημειώσει είναι οι:

8 γκολ: Τοντέρικα (Μηχανικοί).

6 γκολ: Τρικουράκης (Route 66).

4 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Εμμανουήλ (ΚΤΕΛ), Ζαραφέτας (Μηχανικοί), Δωδέκατος (No name), Γεωργιόπουλος (Route 66), Λακριντής (Tuba Libre), Αρ. Ηλιόπουλος (Υαλοτεχνική).

3 γκολ:    Σκαφιδάς, Γ. Στασινόπουλος, Μπόρα (ΚΤΕΛ), Γυφτέας, Χελάς (No name), Χιώτης (Ουρανοκατέβατοι), Αντ. Χριστόπουλος (Tuba Libre), Μητρόπουλος (Υαλοτεχνική).

2 γκολ: Λιάβαρης (Γυψοσύνθεση), Μαργιόλης (Estrada), Δεμπεγιώτης, Βασιλόπουλος (Μηχανικοί), Ζαφειρίου (Μπαρτσελιώμα), Πανταζής (No name), Μούγιος (No pasaran), Πολυμενέας, Φράγκος (Old School), Δωδέκατος (Ουρανοκατέβατοι), Νιάρχος, Γεωργουλέας, Ρηγόπουλος (Route 66), Σπανός (Tuba Libre), Μουράτι (Υαλοτεχνική).

1 γκολ: Λιανός, Πατσόπουλος, Τσαναλίας (Γυψοσύνθεση), Β. Κοντέας, Λαγός (Ενωση Λογιστών), Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Χόχολης (Estrada), Ζαγαρέλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος (ΚΤΕΛ), Φωτεινάκης, Κουρεντζής, Σωτηράκος, Μπαχράμης, Κουπούζος, Κοζομπόλης (Μηχανικοί), Τζανετάκος, Τριαντόπουλος (Μπαρτσελιώμα), Ασημακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κοψαχείλης, Κοτσίλας, Αραποστάθης (No name), Γιακουμής, Σιψάς, Θεοδωρακόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαλκιάς (No pasaran), Μπούνας, Δημητρίου (Old School), Γερομαρκάκης, Καλλιγιάννης, Δημητρέας, Παπαγεωργίου (Ουρανοκατέβατοι), Αντωνόπουλος, Σεριάτος, Μαργέλης, Σερούρ, Γερμάνης (Route 66), Μπακέας, Μουλαβασίλης, Τζουμάκης, Κουμούτσος, Παπαδάτος (Tuba Libre), Κομπότης, Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

Αυτογκόλ: Νίκου, Κακάρογλου (No Pasaran), Γεωργουλέας (Route 66).