Σάββατο, 03 Ιούνιος 2023 12:50

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η No name πήρε το ντέρμπι και έμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ μετά τη ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 6ης αγωνιστικής συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε 2-0 του ΚΤΕΛ και άφησε τον αντίπαλο της στην 3η θέση (μαζί με τους Μηχανικούς).
Στο άλλο ματς που έγινε την Τετάρτη η Estrada πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 6-0 της No Pasaran, όμως οι παίκτες της δεν πανηγύρισαν τη νίκη όπως θα ήθελαν, καθώς στην αρχή του αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι ο Αντώνης Παπαγεωργακόπουλος. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη κάταγμα στο μηριαίο οστό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος τους.
Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής που έγινε την Πέμπτη, η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος επιβλήθηκε 5-1 της Ενωσης Λογιστών και ανέβηκε στην 7η θέση.
Αναλυτικά, η εικόνα των τριών αγώνων έχει ως εξής:

ΝO PASARAN – ESTRADA 0-6

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε την Τετάρτη η Estrada, καθώς επιβλήθηκε με 6-0 της No Pasaran, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Αντώνης Παπαγεωργακόπουλου.
Αυτό συνέβη στο 7ό λεπτό, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Λαδά, βρέθηκε στο έδαφος. Χωρίς να καταλάβει κανείς πως συνέβη ενημέρωσε για τις ενοχλήσεις στο πόδι και αμέσως η γιατρός του αγώνα Γεωργία Πράσινου έσπευσε κοντά του και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο ήρθε άμεσα στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και στη συνέχεια μετέφερε τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό από συμπαίκτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του ότι οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του έκαναν λόγο για κάταγμα στο μηριαίο.
Σε ότι αφορά το ματς, οι 10 παίκτες της Estrada, που αγωνίστηκαν σε όλη σχεδόν της διάρκεια του, έμειναν συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το ευρύ 6-0, όμως δεν την πανηγύριζαν όπως θα επιθυμούσαν, αφού οι σκέψεις τους ήταν στον άτυχο συμπαίκτη τους.

Στο 25’ ο Μαργιόλης με απευθείας φάουλ “έγραψε” το 0-1 και τρία λεπτά μετά ο Λύρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σέντρα του Τράντα στο χέρι του Παναγόπουλου) έκανε το 0-2. Στο 54’ σουτ του Σωτηρόπουλου απέκρουσε ο Κουρούπης και στην επαναφορά ο Χόχολης με συρτό σουτ πέτυχε το 0-3. Στο 57’ ο Χόχολης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λαδά και πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 62’ ο Τράντας με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Κουρούπη και σημείωσε το 0-5. Ενα λεπτό μετά ο Λύρας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-6.
Το αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Ευθ. Κορομηλά.
NO PASARAN: Αγγελακάκης (41’ Κουρούπης), Πρωτόπαπας (41’ Αναστασόπουλος), Πετσόπουλος (38’ Σεργκάν), Σιψάς, Λαδάς, Ρόκης (48’ Γεωργόπουλος), Κακάρογλου (41’ Μπαγιαμπού), Παναγόπουλος (48’ Βιρτσιώνης), Γιακουμής (41’ Νίκου), Σοζεφόσκι (50’ Καπετανάκης), Μούγιος (48’ Μιχαλόπουλος).
ESTRADA: Γεωργόπουλος, Τράντας, Στίβας, Παύλου, Φ. Χριστόπουλος, Λάππας, Μαργιόλης, Παπαγεωργακόπουλος, Λύρας, Χόχολης, Σωτηρόπουλος.

ΚΤΕΛ – NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ 0-2

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η No name/Κ. Κούμανης επικράτησε 2-0 του ΚΤΕΛ και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν που χαμογέλασαν στο τέλος αφού κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουν το 6ο σερί τρίποντο.
Στο 18’ ο Πανταζής εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι και ο Γυφτέας που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Πανταζής μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Χελά ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Οι νικητές έχασαν κλασική ευκαιρία για 3ο γκολ στο 56’ όταν σε μπροστινή μπαλιά ο Αραποστάθης έκανε την παράλληλη πάσα στον Χελά και αυτός με σουτ στην κίνηση προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Αργυρόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 65’ και πάλι ο Αργυρόπουλος γλίτωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Συγκεκριμένα σε σέντρα του Χελά, ο Καμπουγέρης κινήθηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας και προσπάθησε να τη διώξει με το πόδι, αλλά την έστειλε στην εστία της ομάδας του, αλλά πρόλαβε ο Αργυρόπουλος που έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Το ματς διαιτήτευσε Πανόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Μπασιλάρη και την Χαλκιαδάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καράμπελας (27’), Εμμανουήλ (72’) και Σπυρόπουλος (21’)
ΚΤΕΛ: Αργυρόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Σταματόπουλος (62’ Μέντζας), Καράμπελας, Μπόρα (52’ Καμπουγέρης), Καδάς, Σκαφιδάς (52’ Τσιγαρίδης), Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος.
NO NAME: Σταθάς, Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Αργάνης, Παπαδάκος (73’ Παπαδέας), Κουνάδης (49’ Αραποστάθης), Γυφτέας, Πανταζής, Χελάς, Δωδέκατος (73’ Κοτσίλας), Μητσέας (34’ λ.τρ. Σκαρπαλέζος).

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1-5

Επιβλητική σε σκορ νίκη σημείωσε το βράδυ της Πέμπτης η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος απέναντι στην Ενωση Λογιστών την οποία κέρδισε με 5-1.
Οι νικητές από το πρώτο ημίχρονο έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη καθώς στο 33’ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Στο δεύτερο μέρος η Ενωση Λογιστών, παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 3 γκολ διαφορά έκανε την προσπάθεια της ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε. Στα πρώτα λεπτά μείωσε σε 3-1, όμως στη συνέχεια οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σταματέλου.
Η Υαλοτεχνική προσπάθησε και σε β’ ημίχρονο να κρατήσει το υπέρ τη σκορ, αλλά και να το αυξήσει. Το κατάφερε στα τελευταία λεπτά του μας πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ.
Στο 9’ ο Μουράτι με πλασέ άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια ο Αρης Ηλιόπουλος με ισάριθμα ψηλοκρεμαστά πλασέ στο 26’ και στο 33’ πέτυχε το 3-0. Στο 46’ ο Σταματέλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Σπάλας με κοντινό πλασέ μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 77’ ο Μητρόπουλος με ξαφνικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μανιατέα, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έγινε έτσι το 4-1. Στο 80’ ο Παλαμάρας έκανε τη σέντρα και ο Πιτσιλής που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 5-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Θεοδωρίδη, Γ. Μιχαλόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Π. Κοκορόγιαννης (74’)
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Μανιατέας, Ξυδέας, Φαράντος (41’ Δουλάμης), Σεφεράσι (50’ Νικολόπουλος), Κ. Δαβίλλας (50’ Μπένος), Λαγός (52’ Τσόλκας), Απ. Δαβίλλας (41’ Σταυρόπουλος), Δαμουράς, Σαμιώτης (52’ Σαραντόπουλος), Σταθούλης (50’ Ηλ. Κοντέας), Σπάλας (47’ Ζαμπάρας).
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Σταματέλος, Αρ. Ηλιόπουλος, Γιακουμής (Π. Κοκορόγιαννης), Πιτσιλής, Τσιγάρος, Μητρόπουλος, Παλαμάρας, Γ. Κοκορόγιαννης, Μουράτι, Σωτηρόπουλος (41’ Τσώτσος), Φάκος.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Τρίτη 6 Ιουνίου
Old School - Ενωση Λογιστών, 9 μ.μ.

Τετάρτη 7 Ιουνίου
Μηχανικοί/Επαγγελματίες – Μπαρτσελιώμα, 5 μ.μ.
No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ - Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, 7 μ.μ.
Tuba Libre – ΚΤΕΛ, 9 μ.μ.

Πέμπτη 8 Ιουνίου
Estrada - Route 66/Μάμρα, 9 μ.μ.

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Ουρανοκατέβατοι - Γυψοσύνθεση Ντάσης, 9 μ.μ.
Ρεπό: No Pasaran