Δευτέρα, 05 Ιούνιος 2023 16:01

ΜΠΑΡΑΖ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Ισοπαλίες σε Μυτιλήνη και Λευκάδα

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Ισοπαλίες σε Μυτιλήνη και Λευκάδα

Ισόπαλες έληξαν οι δύο σαββατιάτικες αναμετρήσεις στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Ετσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά τις τέσσερις θέσεις ανόδου στη Super League 2. Είναι χαρακτηριστικό πως η απόσταση του πρώτου από τον πέμπτο είναι μόλις τρεις βαθμοί!
Ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου Αιολικός έσωσε την παρτίδα στο τέλος, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 κόντρα στον Γιούχτα με δεύτερο πέναλτι στην αναμέτρηση, ενώ στη Λευκάδα Τηλυκράτης και Καμπανιακός έμειναν στο 1-1.
Στη Μυτιλήνη ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ στο 9’, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 26’ με σουτ του Ροβίθη (1-1). Η ανατροπή για τον Γιούτα είχε την υπογραφή του Αζίζι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 53’ γράφοντας το 1-2. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα στο 93' με τον Μακρή να μην κάνει λάθος από την άσπρη βούλα, για το τελικό 2-2.
Στη Λευκάδα όλα έγιναν σε ένα πεντάλεπτο στις αρχές του β’ μέρους.
Το πέναλτι του Τόσκα έδωσε προβάδισμα στο 54’ στους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα στο 58’ με τον Ξανθόπουλο να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από φάση διαρκείας για το τελικό 1-1.
Τα μπαράζ συνεχίζονται την Τετάρτη με δύο κρίσιμα ματς. Ο Αιολικός φιλοξενεί στη Μυτιλήνη τον πρωτοπόρο Καμπανιακό, ενώ η Κοζάνη παίζει με τον Γιούχτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Αιολικός – Γιούχτας 2-2
Τηλυκράτης – Καμπανιακός 1-1
Ρεπό: Κοζάνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Καμπανιακός 7 5-3
2. Κοζάνη 6 5-3
3. Γιούχτας 5 5-6
-. Τηλυκράτης 5 4-4
5. Αιολικός 4 4-7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 7/6)
Κοζάνη – Γιούχτας
Αιολικός – Καμπανιακός
Ρεπό: Τηλυκράτης