Τρίτη, 06 Ιούνιος 2023 13:23

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Σε 4 δόσεις η 7η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Με το παιχνίδι Old School - Ενωση Λογιστών που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, ξεκινά η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Η 7η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε 4 δόσεις, καθώς εκτός από το αποψινό ματς, σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο θα γίνουν τρεις αναμετρήσεις και από μία Πέμπτη και Παρασκευή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Τρίτη 6 Ιουνίου
Old School - Ενωση Λογιστών, 9 μ.μ.

Τετάρτη 7 Ιουνίου
Μηχανικοί/Επαγγελματίες – Μπαρτσελιώμα, 5 μ.μ.
No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ - Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, 7 μ.μ.
Tuba Libre – ΚΤΕΛ, 9 μ.μ.

Πέμπτη 8 Ιουνίου
Estrada - Route 66/Μάμρα, 9 μ.μ.

Παρασκευή 9 Ιουνίου
Ουρανοκατέβατοι - Γυψοσύνθεση Ντάσης, 9 μ.μ.
Ρεπό: No Pasaran

Η 6η αγωνιστική

Η No name/Κ. Κούμανης κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς κέρδισε στο ντέρμπι της 6η αγωνιστικής, το ΚΤΕΛ.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια Route 66/Μάμρα και Tuba Libre νίκησαν με το ίδιο σκορ 3-1, την Old School και τη Γυψοσύνθεση Ντάσης αντίστοιχα και βρίσκονται 3 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο No name. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η πρώτη νίκη της Estrada στην αναμέτρηση με τη No Pasaran, ενώ το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των νικητών Αντώνη Παπαγεωργακόπουλου. Ο άτυχος παίκτης υπέστη κάταγμα στο μηραίο οστό.
Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής είναι:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
ΚΤΕΛ – No name 0-2
Ενωση Λογιστών – Υαλοτεχνική 1-5
Γυψοσύνθεση - Tuba Libre 1-3
Route 66 – Old School 3-1
Μπαρτσελιώμα – Ουρανοκατέβατοι 0-1
No pasaran – Estrada 0-6
Ρεπό: Μηχανικοί/Επαγγελματίες

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. No name 21-4 18
2. Route 66 24-8 15
3. Tuba Libre 17-4 15
4. Μηχανικοί 22-10 12
5. ΚΤΕΛ 16-5 12
6. Ουρανοκατέβατοι 10-5 10
7. Υαλοτεχνική 16-16 9
8. Γυψοσύνθεση 6-8 6
9. Old School 9-14 4
10. Estrada 11-18 3
11. No Pasaran 7-27 3
12. Μπαρτσελιώμα 4-17 0
13. Ενωση Λογιστών 7-34 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Μπαρτσελιώμα, Γυψοσύνθεση Ντάσης, ΚΤΕΛ, Tuba Libre, Ουρανοκατέβατοι, Μηχανικοί/Επαγγελματίες

Οι σκόρερ

Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής δύο παίκτες, ο Γιάννης Τοντέρικα και ο Αποστόλης Τρικουράκης μοιράζονται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Ο Τρικουράκης σημείωσε δύο από τα τρία γκολ στο παιχνίδι με την Old School, έφτασε τα 8 και έπιασε τον Τοντέρικα των Μηχανικών, καθώς η ομάδα του έκανε το ρεπό της.
Στη δεύτερη θέση με 6 γκολ ανέβηκε ο Αρης Ηλιόπουλος της Υαλοτεχνική, με τα δύο τέρματα που έβαλε στην αναμέτρηση με την Ενωση Λογιστών. Στην 3η θέση με ένα γκολ λιγότερο βρίσκεται ο Αντώνης Χριστόπουλος της Tuba Libre, με το ένα γκολ που πέτυχε στο ματς με τη Γυψοσύνθεση Ντάσης.
Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ και τα γκολ που έχουν σημειώσει είναι οι:

8 γκολ: Τοντέρικα (Μηχανικοί), Τρικουράκης (Route 66).

6 γκολ: Αρ. Ηλιόπουλος (Υαλοτεχνική).

5 γκολ: Αντ. Χριστόπουλος (Tuba Libre)

4 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Εμμανουήλ (ΚΤΕΛ), Ζαραφέτας (Μηχανικοί), Δωδέκατος, Γυφρέας, Χελάς (No name), Γεωργιόπουλος (Route 66), Λακριντής (Tuba Libre), Μητρόπουλος (Υαλοτεχνική).

3 γκολ: Μαργιόλης, Χόχολης (Estrada), Σκαφιδάς, Γ. Στασινόπουλος, Μπόρα (ΚΤΕΛ), Χιώτης (Ουρανοκατέβατοι), Μουράτι (Υαλοτεχνική).

2 γκολ: Λιάβαρης (Γυψοσύνθεση), Λύρας (Estrada), Δεμπεγιώτης, Βασιλόπουλος (Μηχανικοί), Ζαφειρίου (Μπαρτσελιώμα), Πανταζής (No name), Μούγιος (No pasaran), Πολυμενέας, Φράγκος, Μπούνας (Old School), Δωδέκατος (Ουρανοκατέβατοι), Νιάρχος, Γεωργουλέας, Ρηγόπουλος, Σεριάτος (Route 66), Σπανός, Τζουμάκης (Tuba Libre), Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

1 γκολ: Λιανός, Πατσόπουλος, Τσαναλίας, Δ. Χανδρινός (Γυψοσύνθεση), Β. Κοντέας, Λαγός, Σπάλας (Ενωση Λογιστών), Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τράντας (Estrada), Ζαγαρέλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος (ΚΤΕΛ), Φωτεινάκης, Κουρεντζής, Σωτηράκος, Μπαχράμης, Κουπούζος, Κοζομπόλης (Μηχανικοί), Τζανετάκος, Τριαντόπουλος (Μπαρτσελιώμα), Ασημακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κοψαχείλης, Κοτσίλας, Αραποστάθης (No name), Γιακουμής, Σιψάς, Θεοδωρακόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαλκιάς (No pasaran), Δημητρίου (Old School), Γερομαρκάκης, Καλλιγιάννης, Δημητρέας, Παπαγεωργίου, Κιοσσές (Ουρανοκατέβατοι), Αντωνόπουλος, Μαργέλης, Σερούρ, Γερμάνης (Route 66), Μπακέας, Μουλαβασίλης, Κουμούτσος, Παπαδάτος, Σπυρόπουλος (Tuba Libre), Κομπότης, Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

Αυτογκόλ: Νίκου, Κακάρογλου (No Pasaran), Γεωργουλέας (Route 66).