Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 17:35

Πρεμιέρα στο 16ο πρωτάθλημα παλαιμάχων με ένα ματς

Γράφτηκε από τον
Πρεμιέρα στο 16ο πρωτάθλημα παλαιμάχων με ένα ματς

Η Σπερχογεία ξεκίνησε με νίκη τα επίσημα παιχνίδια της στο 16ο πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς” επικράτησε του ΠΑΟΚ (φωτό) με 4-2.
Οι “ταύροι” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 4-0. Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και σημείωσε δύο γκολ, όμως οι παίκτες του στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 11’ και στο 14’ ο Ι. Γιαννίκος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και στο 24’ ο Γ. Ζέππος έκανε το 3-0. Τρία λεπτά μετά ο Σωτηράκος σημείωσε το 4-0. Στο 37’ ο Κότσαρης και στο 57’ ο Βλάχος διαμόρφωσαν το τελικό -2.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες γιατί στο 68’ αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα οι Γ. Ζέππος και Ζ. Νάτσης, που αλληλοβρίστηκαν και στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Αθανασά.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κοσμάς, Σαούτης, Χαλούλος, Δουρούμης, Τσόλκας, Β. Γιαννίκος, Π. Γιακουμής, Χ. Γιακουμής (20. Σωτηράκος), Κυριακόπουλος, Ζέππος, Ι. Γιαννίκος.
ΠΑΟΚ: Μούντανος, Παναγόπουλος, Βόλλαρης, Αργυρόπουλος (40’ Βλάχος), Δρούγας, Δρακόπουλος, Οικονομόπουλος, Νάτσης, Σκιαδόπουλος, Κότσαρης.

Δεν έγιναν τα άλλα ματς

Τα άλλα δύο παιχνίδια Τέλλος Αγρας – Απόλλων Καλαμάτας και Ομόνοια – Εράνη δεν πραγματοποιήθηκαν γιατί οι φιλοξενούμενες ομάδες δεν προσήλθαν να αγωνιστούν.