Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 16:06

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ακάθεκτη προς τον τίτλο η No name

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ακάθεκτη προς τον τίτλο η No name

 

Ακάθεκτη συνεχίζει η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ την πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς πέτυχε την 9η σερί νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.


Η Tuba Libre, έφτασε τις 7 σερί νίκες και παραμένει στη 2η θέση με 6 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο No name.
Οι δύο ομάδες επιβλήθηκαν της Old School με 4-1 και των Ουρανοκατέβατων με 5-2 στα δύο πρώτα ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά, η εικόνα των δύο αγώνων έχει ως εξής:

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ – TUBA LIBRE 2-5

Με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Σπανό και Θανάση Λακριντή, η Tuba Libre επιβλήθηκε 5-2 των Ουρανοκατέβατων στο πρώτο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας.
Οι Σπανός, Λακριντής, με τη βοήθεια των υπόλοιπων συμπαικτών τους, οδήγησαν την ομάδα τους στη 7η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας ο πρώτος ένα γκολ και με τις ασίστ του, ο δεύτερος σημείωσε τα άλλα 4 τέρματα.
Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν από τα πρώτα λεπτά τη νίκη με τους παίκτες της Tuba Libre να είναι πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και να σκοράρουν σε 5 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του ματς. Ολα τα γκολ προήλθαν από ωραίες ενέργειες των σκόρερ, οι οποίοι αξιοποίησαν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.
Στο 8’ σε σέντρα στην περιοχή ο Στριλιγκάς με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 12’ ο Λακριντής με ψηλοκρεμαστό πλασέ, πρόλαβε την έξοδο του Ζιώγου και ισοφάρισε σε 1-1 και ο ίδιος στο 28’ με διαγώνιο σουτ, ύστερα από μπαλιά του Σπανού, έκανε το 1-2. Στο 45’ ο Σπανός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν “έγραψε” το 1-3. Στο 54’ σε σέντρα του Καλιγιάννη, ο Ζουριδάκης με κεφαλιά μείωσε σε 2-3. Στο 57’ από πάσα του Σπανού, ο Λακριντής με εκπληκτικό πλασέ σημείωσε το 2-4. Στο 69’ σέντρα του Σπανού για τον Λακριντή, αυτός μπήκε στην περιοχή και μόνος απέναντι στον Ζιώγο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
Καλές φάσεις για γκολ έχασαν οι Χαραλαμπίδης (23’ κεφαλιά), Στριλιγκάς (47’διαγώνιο συρτό σουτ), Λακριντής (52’ κοντινό πλασέ) και Τσιντάρης (76’ φάουλ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Στ. Γιαλικάρη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Σταυρινός (74’)
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Ζιώγος, Σταυρόπουλος, Σταυρινός, Παπαγεωργίου, Ντόλιας (41’ Σαρδελάς), Γιαννακόπουλος (48’ Παπαγεωργόπουλος), Ζουριδάκης, Σακκάς, Τσιντάρης, Στριλιγκάς, Χαραλαμπίδης (41’ Καλιγιάννης).
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Κουμούτσος, Ανδριανόπουλος, Βίγκος, Φιλανδριανός (41’ Κουμουνδούρος), Ζέρβας (53’ Αντ. Χριστόπουλος), Τζουμάκης (61’ Κισκήρας), Δ. Χριστόπουλος, Λακριντής, Σπανός, Παναγιωτόπουλος.

NO NAME/ Κ. ΚΟΥΜΑΝΗ ΑΒΕΕ – OLD SCHOOL 4-1

Το αήττητο σε ένα ακόμη παιχνίδι διατήρησε η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, η οποία την Τρίτη το βράδυ στο δεύτερο ματς της 9ης αγωνιστικής κέρδισε με 4-1 της Old School.
Από το πρώτο ημίχρονο πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, και στο β’ μέρος έκανε περισσότερο συντήρηση δυνάμεων. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ό λεπτό ο Πανταζής με σουτ, αφού ο Μανώλης δεν έκανε σωστό υπολογισμό στην προσπάθεια του να αποκρύνει την μπάλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος του και πέτυχε το γκολ. Στο 20’ ο Χελάς μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε την σέντρα παράλληλα με τη γραμμή της μικρής περιοχής και στο πίσω δοκάρι ο Θεοδωρόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 36’ ο Χελάς με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία σημείωσε το 3-0. Στο 62’ ο Μπούνας με ατομική ενέργεια κατάφερε με ωραία προσποίηση να αποφύγει δύο αντιπάλους τους και τον Μητσέα και με συρτό πλασέ μείωσε σε 3-1. Στο 74’ ο Χελάς έκανε τη σέντρα και ο Ε. Γυφτέας που κινήθηκε στο α’ δοκάρι με κοντινό πλασέ πέτυχε το 4-1.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Μπούνας (43’ συρτό σουτ, 56’ σουτ) και Ξυλάς (59’)
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς διαιτητές τους Πανόπουλο και Ευθ. Κορομηλά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε οι Κουφόγιωργας (50’) και Σφουντούρης (55’).
NO NAME: Μητσέας, Θεοδωρόπουλος, Κουνάδης, Κοσυφολόγος, Σπυρόπουλος, Παπαδάκος, Γ. Παπαδέας (41’ Αραποστάθης), Τζίφας, Ε. Γυφτέας, Πανταζής (41’ Κοτσίλας), Χελάς.
OLD SCHOOL: Μανώλης, Δελής (52’ Κόρδας), Αποστόλου (52’ Σταυρόπουλος), Σφουντούρης, Κουφόγιωργας, Παπαστεφάνου (41’ Παναγόπουλος), Κυριόπουλος (41’ Κορατζόπουλος), Μπούνας, Γυφτέας (52’ Ξυλάς), Π. Παπαδέας, Φράγκος.