Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 14:34

ΠΑΜΙΣΟΣ: Γεωργακλής και Τασιόπουλος στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Γεωργακλής και Τασιόπουλος στον πάγκο

Τους προπονητές του Παμίσου, του Ολυμπιακού Ανάληψης και των τμημάτων υποδομής γνωστοποίησε χθες με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Νησιώτικου συλλόγου.

Ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής (φωτό) μαζί με τον γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο θα έχουν την τεχνική καθοδήγηση στον Πάμισο, οι Αντώνης Τσουκαλάς και Κώστας Λαμπρόπουλος θα είναι στον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο Γιώργος Βλάχος στην Ακαδημία Πάμισος, στα τμήματα υποδομής οι Αντώνης Τσουκαλάς, Γιάννης Σταυρόπουλος, Γιάννης Πετρουλάκης και προπονητές τερματοφυλάκων οι Νίκος Κατσίποδας και Τόσκα Σάρι.
Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι η ακόλουθη: “Μέσα σε μια νέα ποδοσφαιρική σελίδα που διαμορφώνεται στην Μεσσήνη, που έχει ως βάση την συνεργασία των ομάδων της πόλης για την σωστή ανάπτυξη του αθλήματος και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος από τις μικρές κιόλας ηλικίες ως και το επίπεδο των Ανδρών.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα ονόματα των ανθρώπων που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο και θα έχουν την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας του Παμίσου, του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης και των τμημάτων υποδομής για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Πάμισος Μεσσήνης: Γεωργακλής Νίκος Τασιόπουλος Ευτυχής
Ολυμπιακός Ανάληψης Μεσσήνης: Τσουκαλάς Αντώνης, Λαμπρόπουλος Κώστας
Ακαδημία Παμίσου: Βλάχος Γ.
Τμήματα υποδομής: Τσουκαλάς Αντώνης, Σταυρόπουλος Ιωάννης, Πετρουλάκης Ιωάννης
Υπεύθυνοι Τερματοφυλάκων: Κατσίποδας Νίκος, Τόσκα Σάρι”.

Ανανέωσε και ο Κουλόπουλος

Για τον Πάμισο θα συνεχίσει να σκοράρει ο Βαγγέλης Κουλόπουλος, ο οποίος χθες ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μεσσήνης.
Ο 30χρονος επιθετικός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 3η σερί αγωνιστική χρονιά και έγινε ο 10 παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία τους με τους Νησιώτες.
Πρόθεση της διοίκησης είναι η ομάδα και τη νέα χρονιά να στηριχθεί στους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και μετά ανάλογες με τις ανάγκες που θα προκύψουν να προχωρήσει σε ενίσχυση.
Η διοίκηση σχετικά με την ανανέωση του Κουλόπουλου σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για παραμονή στο σπίτι του. Αναλυτκά η ανακοίνωση αναφέρει: “Καλημέρες με Βαγγέλη Κουλόπουλο (το επίθετο του) 3η χρόνια Ο Βαγγελάκης παραμένει σπίτι του. Εδώ που αγαπήθηκε και αγαπάει Γιατί πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι Η Παρέα ενώνει τα κομμάτια της Βαγγελάκη Υγιής και πολλά γκολ”.
Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Πάμισο οι Σάρι Τόσκα, Στάθης Βλάχος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, Αγγελος Μπαστακός Ρονάλντο Αράπι και και Αλέξανδρος Μπορχάν.