Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 15:43

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παραμονή Γαλανόπουλου και 4 ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παραμονή Γαλανόπουλου και 4 ανανεώσεις

Η παραμονή του Αρη Γαλανόπουλου στο πόστο του προπονητή, η ανανέωση της συνεργασίας με 4 παίκτες και η πρώτη μεταγραφή, αποτελούν της πρώτες κινήσεις της διοίκησης του Ηρακλή Καλαμάτας ενόψει της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα η διοίκηση γνωστοποίησε το ξεκίνημα του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά ανακοινώνοντας τις πρώτες κινήσεις που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι.
Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αρη Γαλανόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο για 7η σερί αγωνιστική περίοδο. Ακολούθησε η ανανέωση της συνεργασίας με 4 παίκτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας τη χρονιά που πέρασε. Ο λόγος για τους Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Βλαχάκη, Κώστα Μαγκλάρα και Γιάννη Δαρσακλή.

Πρώτη μεταγραφή ο Χατζίου

Παράλληλα οι κυανέρυθροι προχώρησαν και στην πρώτη μεταγραφή, αποκτώντας τον 28χρονο αμυντικό Σαμπιόν Χάτζιου. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη με 4-5 παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.
Η ανακοίνωση της διοίκησης για τις παραπάνω κινήσεις είναι η ακόλουθη: “Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τον Ηρακλή Καλαμάτας ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Μετά από την συμφωνία διοίκησης και προπονητή για την συνέχιση της συνεργασίας τους για 7η συνεχόμενη χρονιά σειρά πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Παρά τις δελεαστικές προτάσεις και οχλήσεις που δέχτηκαν από άλλες ομάδες η ομάδα του Ηρακλή ανακοινώνει πως και τη νέα χρονιά Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Βλαχάκης, Κώστας Μαγκλάρας και Γιάννης Δαρσακλής θα παραμείνουν στο ρόστερ πράγμα που δείχνει το δέσιμο και τις προτεραιότητες των αθλητών απέναντι στο σύλλογο αλλά και την ειλικρινή σχέση της διοίκησης απέναντι στους αθλητές που τιμούν την ομάδα.
Πέραν των ανανεώσεων ανακοινώνεται η απόκτηση του Σαμπιόν Χάτζιου ως ελεύθερου. Ο 28χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας έρχεται να δώσει μια ακόμα λύση στα χέρια του προπονητή της ομάδας και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα.
Θα ακολουθήσουν 4-5 ακόμα προσθήκες που θα βοηθήσουν στην στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου”.