Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 10:59

Ο Παναγόπουλος στον πάγκο της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Ο Παναγόπουλος στον πάγκο της Κυπαρισσίας

Με τον Τάκη Παναγόπουλο στον πάγκο της  θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Κυπαρισσία.

Η συμφωνία συνεργασίας ολοκληρώθηκε χθες στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι παράγοντες με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει για 3η φορά την τεχνική καθοδήγηση της Τριφυλιακής ομάδας..
Το βάρος πλέον πέφτει στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, όπου στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα καλύψουν τα κενά αυτών που αποχώρησαν. Ηδη η διοίκηση έχει κάνει προτάσεις σε όλα τα παιδιά που ήταν στην ομάδα τη χρονιά που πέρασε, ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Οπως φαίνεται η ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα στηριχθεί σε παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και σε όποιες προσθήκες γίνουν από το μεταγραφικό παζάρι.
Από εκεί και πέρα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Διονύσης Γεωργιόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Καπλάνης, Δημήτρης Κατσιώλης και Θανάσης Μπακατσέλος.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι εύκολη η χρονιά για την Κυπαρισσία, αφού την προηγούμενη σεζόν έγινε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Το σίγουρο είναι ότι όλοι δουλεύουν ώστε να δημιουργηθεί μια υγιής ομάδα, η οποία θα πορευτεί με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά. Αλλωστε αυτό δείχνει και το γεγονός ότι συνεχίζουν τα ίδια πρόσωπα στη διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Αριστείδη Βασιλόπουλο, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες.
Τέλος σε ότι αφορά την προετοιμασία για την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά, ορίστηκε να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.