Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 12:54

ΕΡΑΝΗ: Καλή εμφάνιση παρά τη φιλική ήττα 1-0 από Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

Το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε το Σάββατο η Εράνη αντιμετωπίζοντας την Κόρινθο στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε 1-0 από τους Κορίνθιους, σε ένα ματς με όχι πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Παρά την ήττα ο προπονητής των πρασίνων Κώστας Λυμπερόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει απέναντι της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο.
Στο πρώτο ημίχρονο που η Εράνη παρατάχθηκε με την βασική της 11αδα, στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ομάδα του Ισθμού και είχε δύο χαμένα τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο και μία καλή ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έκανε ο Σάμπσον και ο Δερμιτζάκης που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα.
Ο μοναδικός παίκτης της φιλιατρινής ομάδας που δεν έπαιξε στο προχθεσινό φιλικό ήταν ο Γιάννης Στραβάκος που προφυλάχθηκε μιας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Το ματς διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Γιώργο Μιχαλόπουλο και Παναγιώτης Νικολόπουλος.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Καπλάνης, Πέππας, Σάμπσον, Αναστασόπουλος, Δημητρίου, Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπινιώρης, Γκεβόρι.
Επαιξαν και οι Χάρμπας, Μπίλιο, Βλαριώτης, Σταθόπουλος, Περαματζής, Μπουρδέκας, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος, Λεβεντάκης και Κόλλιας.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διάσσινος, Κυριαλάνης, Νικολάου, Γκούμας, Πέτρου, Παπανικολάου, Αμαραντίδης, Χατζής, Μερκούρης, Κουιμελης, Γεωργίου.

Φιλικό στην Τεγέα

Επόμενο φιλικό για την Εράνη είναι μεθαύριο Τετάρτη στην Αρκαδία με αντίπαλο την Τεγέα, ομάδας Α’ κατηγορίας, ενώ την Κυριακή θα δοθεί ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο τον Πανθουριακό στα Φιλιατρά.
Αυτό το φιλικό θα αποτελέσει ουσιαστικά και μία πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου με τον Α.Ο. Πυλίου στην Κω.

Νέο απόκτημα ο Δημητρίου

Στα μεταγραφικά η τριφυλιακή ομάδα ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση του μέσου Περικλή Δημητρίου, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

“Η ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Δημητρίου Περικλή.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πλέον το συγκρότημα του Κώστα Λυμπερόπουλου κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιτελικού μέσου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της Γ’ εθνικής.