Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 13:22

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ 5-0: Εύκολη πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τέσσερα στο β’ ημίχρονο ο Παπαφλέσσας Χώρας κέρδισε προχθές εντός έδρας το Βλαχόπουλο και πήρε την πρόκριση για τη β’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι νικητές ήταν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν. Κατάφεραν να αξιοποιήσουν 5 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκειας της αναμέτρησης και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Από την άλλη το Βλαχόπουλο, αν και προσπάθησε για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλό. Αυτό γιατί η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της, την περασμένη Τρίτη και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες να έχουν την επιθυμητή απόδοση. Βέβαια στο πρώτο 45λεπτο προσπάθησαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και επιθετικά είχαν φάσεις με τους Ομέρι, Αθανασόπουλο, Νικολάι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.
Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Κωνσταντόπουλος με φάουλ έξω από την περιοχή. Στο 34’ ο Τσέρτος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 47’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσέρτου από αμυντικό. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέρτος και έκανε το 2-0. Τρία λεπτά μετά επίσης με πέναλτι οι γηπεδούχοι σημείωσαν και 3ο γκολ. Αυτή τη φορά ανατράπηκε ο Ντέλβιν μέσα στην περιοχή από αμυντικό. Το εκτέλεσε ο ίδιος και σημείωσε το 3-0. Στο 76’ ο Αλεξόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4-0. Στο 86’ μπροστινή μπαλιά του Καλογερόπουλου ο Ψώνης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο “Γ” και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Λουκά, Θεοδωρίδη.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Τσάμπρας, Αγγ. Δημόπουλος, Κ. Δημόπουλος (72’ Αλεξόπουλος), Γαϊτάνης (46’ Καλαμαράς, 74’ Ψώνης), Μ. Ντότσι (62’ Ε. Ντότσι), Λίτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσέρτος, Ζαφειρίου (46’ Καλογερόπουλος), Α. Ντότσι, Ντέλβιν.
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Σικαλιάς, Κ. Δημόπουλος (65’ Μάρκου), Παππάς, Μαθιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Αθ. Ηλιόπουλος, Καραηλίας (46’ Γαλίτης), Σταυρόπουλος (46’ Ζόμπολος, 72’ Κοκκώνης), Ομέρι, Γκουμάι, Νικολάι.

Παίζει με Μιλτιάδη

Μετά την παραπάνω νίκη επί του Βλαχόπουλου και την πρόκριση στη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, ο Παπαφλέσσας Χώρας θα αντιμετωπίσει το Μιλτιάδη. Και σε αυτό το παιχνίδι γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Χώρας.