Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 20:04

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-1, 4-2 πεν.: Κρίθηκε στα πέναλτι

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-1, 4-2 πεν.: Κρίθηκε στα πέναλτι

 

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας, πήρε ο Αστέρας Αρφαρών κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι τη Θύελλα Χαρακοπιού με 4-2.

Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια του τελείωσε ισόπαλος με σκορ 1-1, το οποίο παρέμεινε και στη διάρκεια της ημίωρης παράτασης. Ετσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου ο Αστέρας αποδείχθηκε πιο εύστοχος και πήρε τη νίκη και την πρόκριση.
Το 1-1 στην κανονική διάρκεια διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 85’ όταν ο Γιαννακούτζος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Νέγκογλου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 95’ με σουτ του Ηλία Καπόγλη.
Η Θύελλα νωρίτερα είχε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως οι προσπάθειες των παικτών της σταμάτησαν στα δοκάρια. Στο 70’ ο Πανταζής έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Π. Μπούρας και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Παναταζόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στη διαδικασία των πέναλτι, για τον Αστέρα ευστόχησαν οι Κων. Σακκάς, Γιαννακούτζος, Χριστόπουλος και Θ. Μπούρας. Για τη Θύελλα το πρώτο πέναλτι του Κουτσολία απέκρουσε ο Π. Μπούρας, μετά σκόραρε ο Πανταζόπουλος, ακολούθησε ο Δούρουμης, αλλά το σουτ απέκρουσε ο Π. Μπούρας και το τελευταίο πέναλτι σκόραρε ο Καπόγλης σημειώνοντας το δεύτερο γκολ στη διαδικασία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Απ. Βανικιώτης (60’ Μπαράι), Γεωργιόπουλος, Χριστόπουλος, Πουλόπουλος, Φέστας, Περ. Μωραγιάννης (60’ Κων. Σακκάς), Θ. Μπούρας, Γιαννακούτζος, Κ. Μωραγιάννης (75’ Ν. Βανικιώτης), Σέφα (60’ Γιαννακόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Πανταζόπουλος, Καπόγλης, Κωστέας, Μαρκάκης, Κουτσολίας, Μωράκης, Δουρούμης, Πανταζής, Αντωνίου, Σίνος (66’ Κωνσταντακόπουλος).