Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 12:04

ΕΡΑΝΗ: Κοίταξε στα μάτια τη Ρόδο, το μυαλό στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Κοίταξε στα μάτια τη Ρόδο, το μυαλό στη Βάρδα

Με ισοπαλία ξεκίνησε το ταξίδι της Εράνης στη Γ’ εθνική.

Η φιλιατρινή ομάδα μοιράστηκε προχθές γκολ (1-1) και βαθμούς με τη Ρόδο, στην επιστροφή της μετά από τρεις δεκαετίες στην εν λόγω κατηγορία.

Η Εράνη προηγήθηκε μάλιστα με πέναλτι του Ηλιόπουλου στο 16’, αλλά η Ρόδος απάντησε με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι του Μπαρμπαρούση στο 50’). Το ιδανικό για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας θα ήταν η νίκη, αλλά και ο βαθμός κρίνεται θετικό αποτέλεσμα, καθώς τα “ελάφια” είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του 3ου ομίλου και αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδο. Η Εράνη κοίταξε στα μάτια τη δυνατή αντίπαλό της και θα μπορούσε να είχε και πάρει και τους τρεις βαθμούς. Κρατά, ωστόσο, τη μαχητικότητα και ετοιμάζεται για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βάρδα. Το μόνο αρνητικό ότι αποβλήθηκε την Κυριακή ο Κόλλιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η Βάρδα προέρχεται από την ήττα στην Κόρινθο με 2-1, αλλά στο γήπεδό της είναι πιο δυνατή.

Στις λεπτομέρειες όλα τα ματς

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ξεκίνησε την Κυριακή με τη… δεύτερη αγωνιστική και στον 3ο όμιλο, όπου μετέχει η Εράνη έγιναν εννέα συνολικά παιχνίδια. Στα έξι επικράτησαν οι γηπεδούχοι, δύο ματς δεν ανέδειξαν νικητή, ενώ ο μόνος φιλοξενούμενος που κέρδισε ήταν ο Α.Ο. Πυλίου Κω (2-0 την Α.Ε. Μεσολογγίου). Στα αξιοσημείωτα ότι μόνο δύο ομάδες κέρδισαν με δύο γκολ διαφορά, ο Α.Ο. Πυλίου και ο Αστέρας Βάρης (2-0 την Ελλάς Σύρου), ενώ καμία δεν πέτυχε τρία γκολ. Ολα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, κάτι αναμενόμενο με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα και ακόμα όλες οι ομάδες… ψάχνονται.