Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 16:06

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 5-0: Ανετη επικράτηση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 5-0: Ανετη επικράτηση

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, ο Πανθουριακός που επιβλήθηκε με 5-0 του Εθνικού Μελιγαλά σε ματς που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Η ομάδα της Θουρίας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη για το παιχνίδι από τον αντίπαλο της και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην άνετη σε σκορ νίκη. Μάλιστα παρά την δυνατή βροχή που έπεφτε στο πρώτο 45λεπτο, οι νικητές κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ και να βάλουν τις βάσεις για τη επικράτηση. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ό λεπτό ο Κουτσουρόπουλος και στο 23’ ο Νικολόπουλος “έγραψε” το 2-0. Μετά από 20 λεπτά ο Γιαννακόπουλος σημείωσε το 3-0. Στο 79’ ο Πανθουριακό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζαραφέτα και ο Γεωργουλέας με εύστοχη εκτέλεση πέτυχε το 4-0. Στο 86’ ο Αλεξανδρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Αποστολόπουλο.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Πιτσιλής, Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος (74’ Σκοπέτος), Λιόλιος, Κουρεντζής (58’ Ζαραφέτας), Σερπάνος (58’ Γεωργουλέας), Κουτσουρόπουλος, Νικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (78’ Σεντεμέντες).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Διακουμάκος, Λάσκαρης, Παναγιωτόπουλος, Τόσκα, Σπανός, Ξυδιάς, Μαραγκός, Βουρνάς, Πάνου, Βλαχόπουλος (78’ Πρεκεζές).