Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 16:05

ΡΑΧΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Πήρε το διπλό με Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΡΑΧΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Πήρε το διπλό με Παπαδόπουλο

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από το γήπεδο "Π. Μπαχράμης" ο Πάμισος, καθώς επικράτησε με 1-0 της Ράχης στο τελευταίο χρονικά ματς της 5ης αγωνιστικής στην Α' τοπική.

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Δεμπεγιώτη, πέτυχε στο 29' το γκολ που έκρινε το ματς και έδωσε την τέταρτη νίκη στους Νησιώτες. Ετσι ο Πάμισος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε η πρωτοπόρος Κυπαρισσία και την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μαζί του βρίσκονται ακόμα ο Πανθουριακός, ο Μιλτιάδης και η Α.Ε. Μάνης, που επίσης κέρδισαν αυτή την αγωνιστική. Στον αντίποδα η Ράχη με 4 βαθμούς, μοιράζεται την 9η θέση με Ηρακλή Καλαμάτα, Θύελλα Χαρακοπιού και Ολυμπιακό Ανάληψης. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά ανασταλτικά απέναντι στους "πράσινους", με τον Οικονόμου να έχει καίριες επεμβάσεις με αποκορύφωμα στο φινάλε σε πλασέ του Κουλόπουλου. Επιθετικά όμως δεν βρήκαν τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Τόσκα.

ΡΑΧΗ: Οικονόμου, Κιόρι, Βράπι, Τριανταφυλλίδης, Σεντεμέντες, Τζιόλας, Μαράι (46' Αντωνόπουλος), Σκιάς (67' Γεωργιόπουλος), Μαστρόκαλος (78' Τόμασεκ), Μπαλινγκό - Βρυώνης, Ζωγόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Φιλόπουλος, Μπαστακός, Κλ. Ντίσα (73' Υμεράσι), Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης, Πετρουλάκης (61' Κουλόπουλος), Παπαδόπουλος (89' Κράκουλι),, Βλάχος (89' Α. Ντίσα).