Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 10:29

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με περισσότερες λύσεις κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με περισσότερες λύσεις κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Καλαμάτας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’, την Κυριακή στο Ρέντη.

Η “Μαύρη Θύελλα” θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από το Διαγορά και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2.
Το θετικό είναι ότι ο Μάκης Χάβος έχει περισσότερες λύσεις για το ματς με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Δημόπουλος και Ματέους Αλβες. Ο πρώτος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ο Βραζιλιάνος στη μεσαία γραμμή και η απουσία του ήταν αισθητή κόντρα στον Διαγόρα, με δεδομένο ότι έχει τεθεί νοκ – άουτ εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού και ο έτερος αμυντικός μέσος, Χοσέ Κάνιας.
Ακόμα ο έμπειρος στόπερ, Αρίμπας μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο για την Αθήνα. Η Καλαμάτα θα έχει πάντως μια σημαντική απουσία την Κυριακή, καθώς ο Ανδρέας Τάτος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο έμπειρος μέσος έχει πετύχει πέντε γκολ σε 8 αγωνιστικές και είναι μαζί με τον Ακόστα, οι πρώτοι σκόρερ της μεσσηνιακής ομάδας. Ακολουθούν με τρία γκολ οι Πασάς, Μπαράλες, ενώ από ένα γκολ έχουν οι Αρναρέλλης και Κωστούλας. Η Καλαμάτα χρειάζεται γκολ και από άλλους παίκτες, ώστε να χτίσει σερί νικών και να διεκδικήσει στα πλέι οφ τον τίτλο και την άνοδο.