Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 08:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο -5 και με δύσκολο πρόγραμμα…

Γράφτηκε από τον

Η εντός έδρας ήττα της Κυριακής από τον Πανελευσινιακό (-0-1) απομάκρυνε και άλλο την Καλαμάτα από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Μετά τα δύο τρίποντα στο ξεκίνημα, η Καλαμάτα δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα Νέας Μανωλάδας.


Μάλιστα το πρόγραμμα της το προσεχές διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Συγκεκριμένα την Κυριακή θα πάει στην έδρα της ισχυρής Βάρδας, ακολουθεί νέο εκτός έδρας παιχνίδι με την πάντα δυνατή στο γήπεδο της Αχαϊκή και στην συνέχεια υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό.
Τρία ματς στα οποία πλέον η Μεσσηνιακή ομάδα πρέπει να έχει όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες ώστε να μην απομακρυνθεί και άλλο από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτό που προέχει λοιπόν είναι να ανασυνταχθεί άμεσα, να προσπαθήσει να διορθώσει τις αδυναμίες της και να προσπαθήσει να πάρει άμεσα νίκες για να αντιστρέψει την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση που προέκυψε μετά την ήττα της Κυριακής.
Ένα διπλό στην Βάρδα μπορεί να ξαναφτιάξει την ψυχολογία της ομάδας και ταυτόχρονα να την ανεβάσει βαθμολογικά. Σε περίπτωση νέας απώλειας όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται από νωρίς πολύ δύσκολα και η ομάδα θα αρχίσει να παίζει πλέον υπό μεγάλη πίεση.
Χθες έγινε πρωϊνή προπόνηση και από σήμερα ο Κουρμπανάς και το τεχνικό τιμ θα αρχίσουν να στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο παιχνίδι με την Βάρδα.

Το πρόγραμμα της
6ης αγωνιστικής

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την Βάρδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΠΑΟ Λουτρακίου - Αχαϊκή
ΠΑΟ Βάρδας - Καλαμάτα
Μανδραϊκός - Παναρκαδικός
Πανελευσινιακός - Παναργειακός
Αιολικός - Κύμη
Ερμής Κιβερίου - Αστέρας Μαγούλας
Ζακυνθιακός - Δόξα Μανωλάδας
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.