Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 15:45

Ανακοίνωσε δύο μεταγραφές η ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ανακοίνωσε δύο μεταγραφές η ΑΕΚ Καλαμάτας

Να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής είναι ο στόχος της ΑΕΚ Καλαμάτας.

Ετσι η διοίκηση ξεκίνησε με δύο μεταγραφές την ενίσχυση του έμψυχο δυναμικού της ομάδας. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Ηλία Πουρνάρα και το γιό του Δημήτρη που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, οι οποίοι ήταν στον Ικαρο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές, αφού στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα με 4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.
Οι κινήσεις θα αφορούν έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα ώστε να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και νεότερους σε ηλικία παίκτες ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει την άνοδο στις πιο πάνω κατηγορίες της ΕΠΣΜ.
Η διοίκηση προσπαθεί να κτίσει από την αρχή την ομάδα, η οποία δεν συμμετείχε τα δύο προηγούμενα χρόνια στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.
Το κτίσιμο της νέας ομάδας έχουν αναλάβει από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς ο Παναγιώτης Λαδάς με τον Σταύρο Μπαρούνη, οι οποίοι σε συνεργασία με μέλη της διοίκησης προχωρούν το σχεδιασμό που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι με σταθερά βήματα, ώστε σιγά-σιγά η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της.