Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 18:57

Συνεργασία Ομόνοιας με PAO Soccer Schools

Γράφτηκε από τον
Συνεργασία Ομόνοιας με PAO Soccer Schools

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη εκπρόσωποι του PAO Soccer Schools (PSS) για να επισημοποιήσουν και επίσημα τη συνεργασία τους με την Ομόνοια σε επίπεδο ακαδημιών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”, την έδρα της Ομόνοιας, όπου έδωσαν το παρών και αρκετοί γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας.
Ο Project manager του δικτύου Σάκης Χατζόπουλος και ο υπεύθυνος δικτύου PSS Κώστας Αλάσσας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και υπεύθυνος σκάουτινγκ του δικτύου, Κώστας Μπατσινίλας, ενημέρωσαν τους παράγοντες της Ομόνοιας και τους γονείς, πως θα είναι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τι περιλαμβάνει και πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο, να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και καλοί χαρακτήρες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ακόμη τους μίλησαν για τις δράσεις του δικτύου, αλλά και τη δυνατότητα που θα έχουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν παιχνίδια του Παναθηναϊκού, να συνοδεύουν τους παίκτες κατά την είσοδο τους σε παιχνίδια. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε προπονήσεις στην Παιανία.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, οι νεαροί αθλητές που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της Καλαματιανής ομάδας έκαναν προπονητή κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του δικτύου Γιώργου Μένη και του προπονητή της ακαδημίας της Ομόνοιας Παντελή Μάλαμα.