Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 14:41

ATTICA CUP: Ηττες των ομάδων της Καλαμάτας από Κηφισιά

Γράφτηκε από τον
ATTICA CUP: Ηττες των ομάδων της Καλαμάτας από Κηφισιά

Οι ομάδες Κ14 και Κ16 της ακαδημίας της Καλαμάτας δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους, με τις αντίστοιχες της Κηφισιάς, το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του τουρνουά Attica Cup.

Το παιχνίδι Κ14 έληξε ισόπαλο 2-2, ενώ στο ματς Κ16 η Κηφισιά επικράτησε με 2-0.
Οι ομάδες της Καλαμάτας πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, δημιούργησαν αρκετές φάσεις, όμως δεν ευτύχησαν να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους με νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σε σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία”, ο προπονητής των δύο αναπτυξιακών ομάδων της Καλαμάτας Αλέκος Δέδες ανέφερε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ομάδων, οι οποίες παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης. Ο δεύτερος γύρος που διανύουμε δείχνει ότι οι παίκτες αρχίζουν και συνηθίζουν τις συνθήκες ενός τέτοιου τουρνουά”.

Ο αγώνας Κ14

Η Καλαμάτα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς, αν οι παίκτες της σημείωσαν και άλλα γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του αγώνα.
Η Κηφισιά κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ με τους Σκούταρη (0-1) και Νικολετσόπουλο (1-2), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και τις δύο φορές με τους Λυμπερόπουλο (1-1) και Αλάμαρα (2-2).
Ο Αλέκος Δέδες ξεκίνησε στην αρχική 11άδα τους Γιαννουλάκη, Νίκα, Ντελή, Χίντα, Χότζα, Παπαχριστοφίλου, Βαρελά, Γκίζα, Λυμπερόπουλο, Αλάμαρα, Δημητρίου. Επαιξαν και οι Πριστούρης, Μαντάς, Σαΐτης, Γιαννόπουλος, Τριαντόπουλος, Δρούγας, Καντέλης, Κωνσταντόπουλος.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Π. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Τσουγκρή και την Παντελίδη.

Το παιχνίδι Κ16

Οι παίκτες της Καλαμάτας δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης και έτσι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να φτάσουν στη νίκη.
Ο Αλέκος Δέδες χρησιμοποίησε στην αρχική 11άδα τους Π. Βαρελά, Ζαγαρέλο, Δουφεξή, Παναγόπουλο, Ντόντα, Τζαναδάμη, Καστόρα, Σπ. Βαρελά, Τσαούση, Αρλ. Χότζα, Σ. Γκίζα. Αγωνίστηκαν και οι Μαχαίρας, Κ. Γκίζας, Αρσεν Χότζα, Γιαννουλάκης, Λυμπερόπουλος, Ι. Κουτσοπέτρος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Π. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Σαρίδη, Κότση.

Κ14
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 17 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 45
2. ΑΕΚ 41
3. Ατρόμητος 30
4. Παναθηναϊκός 27
5. Αιγάλεω 25
6. Πανιώνιος 19
7. Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη 14
6. Καλαμάτα 14
9. Κηφισιά 11
* Εκκρεμούν τα παιχνίδια Καλαμάτα – Αιγάλεω (6η αγ. - 15η αγ.), Παναθηναϊκός – Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη (13η αγ.), Ολυμπιακός – ΑΕΚ (14η αγ.) και Καλαμάτα – Ολυμπιακός (16η αγ.)

Κ16
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 17 αγώνες)
1. Ατρόμητος 45
2. Ολυμπιακός 35
3. ΑΕΚ 29
4. Παναθηναϊκός 27
5. Κηφισιά 23
6. Πανιώνιος 22
7. Αιγάλεω 20
8. Καλαμάτα 15
9. Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη 6
* Εκκρεμούν τα παιχνίδια Καλαμάτα – Αιγάλεω (6η αγ. - 15η αγ.), Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (12η αγ.), Κηφισιά – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη (13η αγ.), Καλαμάτα – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (16η αγ.), Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και Αιγάλεω – Ατρόμητος (17η αγ.).