Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 11:38

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στην Ηλεία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στην Ηλεία

Μια νίκη και μια ισοπαλία, ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της Μεσσηνίας στα χθεσινά εντός έδρας παιχνίδια, με τις αντίστοιχες ομάδες της Ηλείας.

Η Κ14 μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, έμεινε στο 0-0, ενώ η Κ16 επικράτησε με 2-0 και έφθασε τους 7 βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα. Θυμίζουμε ότι εκκρεμούν οι εντός έδρας αγώνες της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο.

Οι χθεσινοί αγώνες με την Ηλεία, εντάσσονταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Η Κ14 είναι πρώτη στον όμιλο της, ενώ η Κ16 ισοφάρισε την ήττα, που είχε γνωρίσει στον Πύργο με 2-0 και η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στα τελευταία ματς και ενδεχομένως και στη διαφορά τερμάτων, αν φέρουν τα ίδια αποτελέσματα.


Η ταυτότητα των αγώνων

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία Πρώτα έγινε το παιχνίδι για την κατηγορία Κ14 που ολοκληρώθηκε δίχως νικητή, αλλά και γκολ.
Κ14 ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Παπαχριστοφίλου, Λαμπρόπουλος, Σπυρόπουλος, Σκιαδόπουλος, Χρυσοβέργης, Μανιάτης, Ανδρινόπουλος, Δημητρίου, Πανταζής. Αγωνίστηκαν και οι Μητσέας, Χάντζος.
K14 HΛΕΙΑ: Χαωαριώτης, Ζέρβας, Κουρκουμέλης, Γκότσης, Μυλωνάς, Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Ζωγόπουλος, Σάμαρης, Σκρέκας, Καζαμίας. Επαιξαν και οι Αλτάνης, Τσούρης.
Στο παιχνίδι για την κατηγορία Κ16, η Μεσσηνία πήρε τη σημαντική νίκη με 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Τόλιας με σουτ στο 35' άνοιξε το σκορ και ο Σεντεμέντες με κεφαλιά στο 57' διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Κ16 ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Βαρελάς, Γιαμαρέλος, Μπούνας, Σεντεμέντες, Κάτσος, Γκερασίμ, Νικολόπουλος, Σταθόπουλος, Τόλιας, Ζαχαριάς, Λυμπερόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Δημόπουλος, Καραμπότσος, Χ. Παπαδόπουλος, Κιοσσές.
K16 ΗΛΕΙΑ: Σπηλιόπουλος, Καπόγιαννης, Γκουβίτσας, Γκότσης, Βορλόκας, Γερασιμόπουλος, Γκονζάλες, Βασιλόπουλος, Δρακόπουλος, Αλτάνης, Κουρούβανης. Επαιξαν και οι Σφυρής, Λαμπρόπουλος.