Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 13:09

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ 3-2: Αγχώθηκε, όπως στο... Κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ 3-2: Αγχώθηκε, όπως στο... Κύπελλο

Με σκόρερ τους Ζαραφέτα (2) και Αβντίου ο Πανθουριακός νίκησε με 3-2 τη Μεθώνη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, σε ένα ματς που θύμισε τον πρόσφατο ημιτελικό στο Κύπελλο Μεσσηνίας με τον Μιλτιάδη, όπου ο Πανθουριακός προηγήθηκε 2-0 και στα τελευταία λεπτά ισοφαρίστηκε και λίγο έλειψε να δεχτεί και τρίτο γκολ, που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Χθες είχε προβάδισμα δύο τερμάτων και δέχτηκε σε διάστημα 6 λεπτών (80-86') δύο γκολ από τη Μεθώνη και έτσι η επιστροφή στις επιτυχίες ήρθε με άγχος. Η ουσία βέβαια είναι ότι με τον Μιλτιάδη ΄προκρίθηκε στον τελικό και κόντρα στη Μεθώνη επέστρεψε στις επιτυχίες, ύστερα από την ισοπαλία στην Κορώνη.

Ο Ζαραφέτας άνοιξε το σκορ στο 11' και ο ίδιος παίκτης στο 33' έκανε το 2-0. Στο 44' ο Πανθουριακός είχε δοκάρι με τον Γεωργουλέα.
Το 3-0 ήρθε στο 69' με τον Αβντίου, για να μειώσει η Μεθώνη στο 81' με ατομική ενέργεια του Σπαντιδέα, που πέρασε και τον τερματοφύλακα.
Οι φιλοξενούμενοι "ισοφάρισαν" τα δοκάρι στο 83' με το σουτ του Καραγλάνη και μείωσαν σε 3-2 στο 86' με πέναλτι του Σπαντιδέα, που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα του Πανθουριακού.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τον Γ. Μιχαλόπουλο και την Χαλκιαδάκη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Νικολόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πιτσιλής (73' Αλμπάν), Καραχάλιος (73' Σεντεμέντες), Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος (63' Αβντίου), Ζαραφέτας, Κουτσουρόπουλος (63' Καρύδης), Γαλανόπουλος, Γεωργουλέας (63' Πλατάνας).
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Τσάνε (61' Καραγλάνης), Σπαντιδέας, Μάραντος (81' Μίχος), Ζόμπολος, Τσαγκάρης, Σαμπάνι (73' Ψυχάρης), Μπεγέτης (46' Παυλόγιαννης).