Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 16:02

Κ19 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βαριά ήττα 4-0 από Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
Κ19 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βαριά ήττα 4-0 από Παναχαϊκή

Την πρώτη ήττα στην έδρα της γνώρισε το Σάββατο η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας, που έχασε με 4-0 από την αντίστοιχη της Παναχαϊκής σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η νεανική φέτος ομάδα της Καλαμάτας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το προχθεσινό παιχνίδι. Οι παίκτες έκαναν την προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως δεν ήταν εύκολο να φτάσουν σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Παναχαϊκή. Η Πατρινή ομάδα ήταν καλύτερη, έδειξε καλύτερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε δίκαια, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Τα γκολ

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 27’ με σουτ του Κατσαΐτη από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής. Είχε προηγηθεί προσπάθεια του Παπαηλίου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή απέφυγε δύο αμυντικούς και άφησε την μπάλα στον Ντούνη, αυτός δεν μπόρεσε να πλασάρει, με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα πλάγια και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στο σκόρερ που πέτυχε το 0-1. Σχεδόν ένα λεπτό μετά ο Κουραχάνης λίγο έξω από την περιοχή με σουτ έκανε το 0-2. Στο 65’ ο Παπαηλίου με φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Ντούνης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με συρτό σουτ “έγραψε” το 0-3. Στο 86’ ο Ανδριακόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Παντελής με συρτό διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Η πρώτη καλή φάση για την Καλαμάτα έγινε στο 30’ όταν ο Σ. Γκίζας έφτασε στην περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ υπό πίεση αμυντικού για να αποκρούσει σωτήρια ο Παπαδόπουλος που είχε βγει από την εστία του. Στο 42’ ο Ντάβος μπήκε στην περιοχή και παρά την πίεση αμυντικού έκανε το σουτ για να αποκρούσει και πάλι ο Παπαδόπουλος σωτήρια. Στο 64’ ο Χότζα εκτέλεσε φάουλ από την πλάγια γραμμή της περιοχής και η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι, καθώς κανένας συμπαίκτης του, αν και ήταν κοντά, δεν κινήθηκε στην πορεία της μπάλας ώστε να απειλήσει.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα γκολ με τους Αθανασόπουλο (7’ αδύναμη κεφαλιά), Διαμαντόπουλο (13’ σουτ), Κουραχάνη (20’ φαλτσαριστό σουτ, 69’ απευθείας κόρνερ), Ανδριακόπουλο (23’ σουτ), Ντούνη (42’ διαγώνιο σουτ) και Παπαηλίου (84’ δυνατό σουτ).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αποστολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Κότση, Κουρεντζή. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χότζα (72’ μαρκάρισμα) και Κατσαΐτης (92’ τράβηγμα φανέλας).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κουρεντζής, Σπ. Βαρελάς (85’ Παναγόπουλος), Δουφεξής, Ντόντα (59’ Γιακουμής), Ρούπας, Τζαναδαμής (76’ Μαχαίρας), Τσαούσης (76’ Καρνάκης), Καστόρας, Γκίζας, Χότζα, Ντάβος
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σκορδής (70’ Βατής), Βεντουρής (70’ Νικολόπουλος), Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης, Παπαηλιού, Διαμαντόπουλος (79’ Παντελής), Αθανασόπουλος, Κουραχάνης (83’ Αναστασόπουλος), Ντούνης (79’ Χριστόπουλος).

Είδαν το παιχνίδι Τερζής, Μαυρέας

Πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής της πρώτης ομάδας Αποστόλης Τερζής συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Μαυρέα βρέθηκαν στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία και είχαν σύντομη συζήτηση με τον προπονητή της Κ19 Νίκο Κακαλέτρη. Στη συνέχεια οι κ.κ. Τερζής και Μαυρέας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη, τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο διαιτησίας της ΕΠΣΜ Αγγελο Γεωργόπουλο και τον Βασίλη Γεωργακίλα παρατηρητή διαιτησίας.

SUPER LEAGUE 2 – Κ19

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
Διαγόρας – Τηλυκράτης 1-1
Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-4
Ρεπό: Ηλιούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Παναχαϊκή 9-1 9
2. Διαγόρας 3-0 4
-. Ηλιούπολη 4-2 4
4. Καλαμάτα 1-6 3
5. Τηλυκράτης 0-4 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Τηλυκράτης, Διαγόρας, Παναχαϊκή, Ηλιούπολη

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 17 Μαρτίου)
Παναχαϊκή – Διαγόρας
Τηλυκράτης – Ηλιούπολη
Ρεπό: Καλαμάτα