Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 20:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με καλή ψυχολογία στην Κάτω Αχαγιά

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με καλή ψυχολογία στην Κάτω Αχαγιά

Μετά την Ηλεία, η Καλαμάτα θα βρεθεί αυτή την Κυριακή στην Αχαϊα για το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Αχαϊκή. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη που θα την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η "Μαύρη Θύελλα" προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Βάρδας και  θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία σε μια δύσκολη έδρα. Η Αχαϊκή μπορεί να έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας 6 βαθμούς, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αμελητέα ποσότητα.  Είναι δεδομένο ότι θα ψάξει για αντίδραση μετά την ήττα στο Λουτράκι ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Για την Καλαμάτα όμως η νίκη είναι απαραίτητη προκειμένου να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή ή και ενδεχομένως να βρεθεί σ' αυτήν. Η διαφορά από τον Παναργειακό και τη Δόξα Μανωλάδας που οδηγούν την κούρσα είναι 3 βαθμοί με την ομάδα του Αργους να υποδέχεται μεθαύριο τη Βάρδα και αυτή της Μανωλάδας τον Ερμή Κιβερίου.
Η προετοιμασία για την Αχαϊκή συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Εκεί όπου θα γίνει και η αυριανή, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Διαφορετικά η "Μαύρη Θύελλα" θα προπονηθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Τα προβλήματα για το Νίκο Κουρμπανά έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Χαρίτο, Τριάντο, τον Αργυρόπουλο που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, καθώς και τον Ζάρκο που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.
Κανείς από τους παραπάνω δεν θα είναι μάλλον στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το μεσημέρι για την Κάτω Αχαγιά με σκοπό το δεύτερο σερί διπλό.
Να σημειωθεί ότι τον αγώνα με την Αχαϊκή θα διαιτητεύσει ο Γκοβέσης, με βοηθούς τους Δημογέροντα και Τριανταφύλλου, όλοι από την Αρκαδία.