Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 10:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να κάνει "σεφτέ" με Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να κάνει "σεφτέ" με Καλλιθέα

 
Τέλος στο αρνητικό σερί που την θέλει χωρίς νίκη, αλλά και γκολ στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2, θέλει να βάλει σήμερα η Καλαμάτα. 
Η "Μαύρη Θύελλα" υποδέχεται στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Καλλιθέα, σε μονομαχία για την 5η αγωνιστική, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24. Οπως είχε συμβεί και με το ματς των δύο ομάδων για την κανονική σεζόν στις 10 Μαρτίου. Τότε η Καλαμάτα πήρε τη νίκη (1-0) με πέναλτι του Μπαράλες στο 37'. Και αυτό είναι το τελευταίο γκολ της μεσσηνιακής ομάδας μέχρι σήμερα, καθώς στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ, με Χανιά, Ηλιούπολη και Ιωνικό έμεινε άσφαιρη και τέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
Ξεκίνησε στα πλέι οφ με το εφιαλτικό 0-5 στο Στάδιο από τα Χανιά, ακολούθησε η νέα εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ηλιούπολη και την περασμένη Κυριακή πήρε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (0-0). Ετσι με 19 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας 9 βαθμούς διαφορά από Χανιά και Καλλιθέα, που συγκατοικούν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. 
Η Καλαμάτα θα ψάξει λοιπόν τη νίκη γοήτρου και ευελπιστεί να έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, με την ΠΑΕ να ορίζει γενική είσοδο 5 ευρώ.
 
Τέταρτο ματς με διαφορετικό προπονητή κόντρα στην Καλλιθέα!
 
Καλαμάτα και Καλλιθέα θα αναμετρηθούν σήμερα Κυριακή για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν! Είχαν προηγηθεί οι δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League 2 και το νοκ - άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδας! Το εντυπωσιακό είναι ότι η Καλαμάτα είχε σε κάθε ραντεβού των δύο ομάδων, διαφορετικό προπονητή! 
Στο ματς κυπέλλου που διεξήχθη στις 28 Σεπτεμβρίου στο ΔημοτικόΣτάδιο, στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" καθόταν ο Περικλής Αμανατίδης, που είδε την αθηναϊκή ομάδα να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 6-5 (1-1 ο κανονικός αγώνας και η παράταση).
Στις 11 Δεκεμβρίου, η Καλλιθέα υποδέχτηκε την Καλαμάτα για την 11η αγωνιστική και την κέρδισε 1-0 με γκολ στο 86',  Προπονητής της Καλαμάτας ήταν ο Μάκης Χάβος. Η "Μαύρη Θύελλα" πήρε τη ρεβάνς στο φινάλε της κανονικής σεζόν, νικώντας 1-0 στις 10 Μαρτίου, έχοντας στον πάγκο τον Τόλη Τερζή. 
Ο τελευταίος απολύθηκε μετά το απίστευτο 0-5 από τα Χανιά και έτσι ο Αλέκος Βοσνιάδης της Καλλιθέας, θα βρει αύριο απέναντι του τον Νίκο Αναστόπουλο, που τη σεζόν 2022-2023 είχε λύσει τη συνεργασία του με την Καλλιθέα, μετά από ήττα στο "Ελ Πάσο". 
Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε για την τρίτη του θητεία στη ¨"Μαύρη Θύελλα", ξεκινώντας με ισοπαλία στη Νεάπολη. την περασμένη Κυριακή. 
 
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι οφ 
 
Κυριακή, 4 μ.μ.
 
Καλαμάτα  Καλλιθέα
Ιωνικός – Ηλιούπολη
Ρεπό: Χανιά
 
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι άουτ
 
Δευτέρα, 4 μ.μ.
 
Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β
Διαγόρας – Γιούχτας
Παναχαϊκή – Αιγάλεω
 
ΠΛΕΙ ΟΦ
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Χανιά 28
-. Καλλιθέα 28
3. Ηλιούπολη 24
4. Ιωνικός 23
5. Καλαμάτα 19
* To ρεπό τους δεν έχουν κάνει τα Χανιά.
 
ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Διαγόρας  22
2. Αιγάλεω   21
3. Γιούχτας      17
4. Ολυμπιακός Β΄  15
-. Παναχαϊκή   15
-. Παναθηναϊκός Β΄  15