Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 17:52

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-3: Ιδανικό φινάλε με +15 από τη 2η θέση!

Γράφτηκε από τον

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Μιλτιάδης που επιβλήθηκε με 3-0 της Θύελλας Χαρακοπιού στο γήπεδο της Κορώνης και αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής Μεσσηνίας για τη σεζόν 2023-24.

Μάλιστα η ομάδα του Πύργου μετά και την ήττα του Παμίσου στον Κάμπο από τη Μάνη, τερμάτισε 15 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη θέση! Πλέον ο Μιλτιάδης στρέφει την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν και στο ματς της πρεμιέρας την Κυριακή με τον Πανγυθεατικό στο Γύθειο.

Είδε τον Πανγυθεατικό ο Καλόμαλος

Μάλιστα ο προπονητής των μελανόλευκων Γιώργος Καλόμαλος δεν έδωσε το “παρών” στο χθεσινό ματς με τη Θύελλα Χαρακοπιού, προτιμώντας να “κατασκοπεύσει” τον Πανγυθεατικό στον τελικό κυπέλλου
Λακωνίας.
Η ομάδα του Γυθείου έπαιξε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΜ Λακωνίας και ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Σπάρτη που κατέκτησε το τρόπαιο.
Στο χθεσινό ματς ο Μιλτιάδης με τον Γιάννη Σουρέλη στον πάγκο, έπαιξε με ορισμένες αλλαγές στην 11αδα, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει δίχως σκορ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πύργου ανέβασε στροφές και έφτασε στο 11ο διπλό στη σεζόν.
Από την άλλη η Θύελλα Χαρακοπιού πάλεψε το παιχνίδι και ολοκλήρωσε μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη από τη στιγμή που κατόρθωσε να παραμείνει στην κατηγορία στην παρθενική της συμμετοχή σε αυτή.

Ανοιξε το σκορ ο Αθανασόπουλος

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπάρκας βρήκε στην περιοχή τον Αθανασόπουλο ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, φτάνοντας τα 39 γκολ στη σεζόν!

Δύο γκολ ο Πολίμος

Στο 63’ ο Πολίμος που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Δημητρίου, ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2.
Ο ίδιος παίκτης στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Φωτόπουλο.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Μαρκάκης (66’ Κωνσταντακόπουλος), Ορφανός, Κωστέας, Γουρνάς, Δουρούμης (66′ Πανταζόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος (72′ Μιχαλόπουλος), Αντωνίου, Ηλιόπουλος (72′ Τομαράς), Κουτσολίας, Πανταζής (66′ Μωράκης).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παπανικολός, Μπολούν (46′ Γεωργιόπουλος), Τάρλεβ, Σταθόπουλος (66′ Φρίτζιλας), Μπουτσικάκης, Δημητρίου (46′ Πολίμος), Κατσιώλης, Αν. Τσόπελας (66′ Χρονόπουλος), Αθανασόπουλος, Μπάρκας (78′ Παναγιωτόπουλος), Σαραντόπουλος.