Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 18:37

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-1: Φινάλε με εντός έδρας νίκη και 3η θέση

Γράφτηκε από τον

Με εντός έδρας νίκη ολοκλήρωσε τη φετινό πρωτάθλημα η Κυπαρισσία που επικράτησε με 3-1 του Ακρίτα Κορώνης.

Ο Α.Ο.Κ. πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 18 νίκες, από 9 εντός και εκτός έδρας, είχε 5 ισοπαλίες, ενώ έκανε 5 ήττες. Τερμάτισε στην 3η θέση με 59 βαθμούς όσους έχει και ο Πανθουριακός, αλλά στα μεταξύ τους παιχνίδι η Κυπαρισσία υπερτερεί αφού μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία.
Από την άλλη ο Ακρίτας πραγματοποίησε καλή πορεία, κατάφερε να πετύχει την άνετη παραμονή στην κατηγορία και τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σε ότι αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Παπάς στο 36’. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 48’ ο Μαλισόβας πέτυχε το 2-0. Στο 72’ ο Καλογερόπουλος μείωσε προσωρινά σε 2-1 και στο 80’ ο Θώδης σημείωσε το τελικό 3-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης, με βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Φλέσσα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Μπούνας, Ντιόπ, Ντζουβάρας, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας (80’ Κύρκο), Μιτρόφ (55’ Καραβούλιας), Θώδης (80’ Πολυζωγόπουλος), Βλαχόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Φέστας, Μουτζούρης, Παναγιωτόπουλος (70’ Καλογερόπουλος), Ρουμελιώτης (83’ Σαρέλας), Τσάνι (83’ Λαμπρόπουλος), Σταμάτης (55’ Κουτσουμπός), Χοτζόλι, Πεΐδης, Ψυχογιάννης, Τσελάι (70’ Ε. Κυριόπουλος).