Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 19:05

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΜΕΘΩΝΗ 1-2: Πήρε το διπλό και τερμάτισε στην 6η θέση

Γράφτηκε από τον

Με τρία γκολ που σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων, η Μεθώνη κέρδισε στο γήπεδο του Μελιγαλά τον Α.Ο. Διαβολιτσίου με 2-1.

Η ομάδα της Μεθώνης ολοκλήρωσε με εκτός έδρας νίκη τα επίσημα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Με την παραπάνω νίκη, έφτασε τις 16 στο πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 51 πόντους.
Σε ότι αφορά τον χθεσινό αντίπαλο της, τον είχε κερδίσει και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Μεθώνη με 3-1.
Το Διαβολίτσι από καιρό είχε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και μετά προσπαθούσε σε κάθε παιχνίδι να πάρει όσον το δυνατόν περισσότερους πόντους για να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σπαντιδέα στο 35’. Στο 88’ ο Τσάνε σημείωσε το 0-2 και στο 93’ ο Πατσιώτης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ευθ. Κορομηλά, Μπάτζιο.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Κρεμύδας (63’ Μωραγιάννης), Μπαλόπουλος, Καπόγλης, Γκελγκέρια, Σπυρόπουλος (63’ Αναστασίου), Σαραντόπουλος (63’ Ντελής), Πατσιώτης, Νινιός, Γκότσης, Κουντάνης.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε (89’ Δηλές), Σπαντιδέας, Ζόμπολος, Μίχος (63’ Μεμά), Καραγλάνης (86’ Ψυχάρης), Μπεγέτης.