Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 19:56

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί

Ο Πάμισος ηττήθηκε ως γνωστόν μεσοβδόμαδα με 0-1  από τον Τσικλητήρα Πύλου και αποχαιρέτησε το κύπελλο Μεσσηνίας. Στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής  όμως το αήττητο καλά κρατεί, αφού ούτε το Ασπρόχωμα μπόρεσε να του βάλει… φρένο.  Η ομάδα της Μεσσήνης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε το Σάββατο με 3-1 και μετρά δέκα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Ετσι η μοναδική που μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία είναι η Κυπαρισσία που  αγνοεί επίσης την ήττα, , αλλά βρίσκεται στο -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το ζητούμενο για τον Πάμισο είναι να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί προκειμένου να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική οι πρωτοπόροι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που τους νίκησε δύο φορές στο κύπελλο, τον Τσικλητήρα Πύλου. Αυτή τη φορά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το ευχάριστο είναι ότι οι Νησιώτες δεν επηρεάστηκαν από τον αποκλεισμό και πήραν τη νίκη με το Ασπρόχωμα, έχοντας μάλιστα δώσει τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την Κυριακή με τον Αστέρα Αρφαρών, την Τετάρτη με τον Τσικλητήρα και το περασμένο Σάββατο.  Οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής πιστεύουν ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη, μιας και η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Ο Γιάννης Καλογερόπουλος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στρατευμένου Φιλόπουλου.